1. Fear Effect Senda komt volgende maand uit

Fear Effect Senda komt volgende maand uit

Fear Effect Senda heeft een releasedatum gekregen: het spel verschijnt op 6 maart voor PS4, Switch, Xbox One en pc.

Het is achttien jaar sinds dat de eerste Fear Effect-game op de originele PlayStation verscheen. De nieuwe game in de reeks kost 19,99 euro en bevat een verhaal waaraan de schrijver van de originele reeks, John Zuur Platten, heeft meegewerkt.

Waar de oorspronkelijke games het midden hielden tussen actiegames en adventures, daar houdt Sedna een isometrisch camerastandpunt aan. De game bevat daarnaast wel de gebruikelijke actie en puzzels.

Ontwikkelaar Sushee werkt tevens aan Fear Effect Reinvented, een remaster van de originele game die ook op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch moet verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Geweldig dit en ik heb een en nummer twee ook nog in mijn game collectie.

  • Hey gaaf joh. Ik heb ze destijds helaas verkocht omdat ik toen niet zo met verzamelen bezig was. Maar kans is groot dat ik ze toch weer aanschaf. Ben ook erg benieuwd naar deze derde :)

  • Ik weet nog dat ik deel één kocht voor de psx en pas toen mijn vader mijn aankoop in zijn handen had op het hoesje zag staan: "They put the ass in assassin" of iets dergelijks….  • Dat is dan ff balen hahaha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren