1. Kaartgame Gwent krijgt een Arena-modus

Kaartgame Gwent krijgt een Arena-modus

CD Projekt Red heeft een nieuwe modus genaamd Gwent Arena voor hun digitale kaartgame Gwent: The Witcher Card Game aangekondigd. Hierin hebben spelers geen restricties qua kaarten en facties die ze inzetten.

Het kost 150 ore om mee te doen in een potje Arena. Een potje is klaar nadat negen contracten succesvol zijn afgerond, of wanneer spelers drie keer sterven. Spelers worden met minstens één Keg beloond, maar hoe beter er gespeeld wordt, hoe meer goede beloningen volgen, waaronder een Legendary-kaart voor het winnen van de negen gevechten.

Net zoals in andere soortgelijke games bevat de Arena-modus alle kaarten en dus niet alleen de kaarten die spelers in hun collectie hebben. De modus wordt op dit moment nog getest en een releasedatum voor de uiteindelijke versie is er nog niet. Bekijk beelden van de nieuwe modus in een recente livestream.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren