1. 'Nieuwe Sega-kartracer bevat alleen Sonic-personages'

'Nieuwe Sega-kartracer bevat alleen Sonic-personages'

Hoewel een nieuwe Sega-kartracer nog niet officieel is bevestigd, verschijnen er toch steeds meer hints naar een mogelijk nieuwe titel. Zo laat een anonieme poster op een website die eerder al juiste informatie heeft doorgegeven weten dat de nieuwe kartracer alleen Sonic-personages krijgt.

Eerder werd al gelekt dat Sumo Digital aan een nieuwe kartracer werkt. Het is de studio achter de Sonic & Sega All-Stars Racing-games. Een woordvoerder van Sega liet daarna weten dat er niet aan een nieuwe kartracer werd gewerkt.

Een poster op de website Sonic Stadium liet meer dan een week geleden in een bericht over mogelijke nieuw speelgoed gebaseerd op een Sonic-kartracer weten dat de nieuwe game zich alleen op Sonic en gerelateerde personages richt. Er komen volgens hem dus geen andere Sega-personages voor in het spel, in tegendeel tot de Sonic & Sega All-Stars Racing-reeks.

Het IP-adres van de gebruiker in kwestie, Larry, blijkt van iemand te zijn die eerder al uitlekte dat dat spelers hun eigen personages in Sonic Forces konden maken, wat uiteindelijk bleek te kloppen.

Het lijkt er steeds meer op dat Sega en Sumo Digital wel degelijk aan een kartracer werken, maar dat die iets anders wordt dan we gewend zijn van ze. Hopelijk komen we snel meer te weten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hoop het! racegame van sonic was echt geweldig!

  • Sonic en zen vrienden only ? Dat zou echt jammer zijn want dat was juist de charme van de vorige games door alle Sega geschiedenis te racen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren