1. Foutieve downloadcodes voor originele game bij Bayonetta 2 geleverd

Foutieve downloadcodes voor originele game bij Bayonetta 2 geleverd

Er zijn bij sommige fysieke exemplaren van Bayonetta 2 op de Switch foutieve downloadcodes voor de eerste game geleverd.

Bayonetta 2 verscheen afgelopen vrijdag zowel fysiek als digitaal voor de Switch. De fysieke editie komt met een downloadcode voor de eerste Bayonetta, maar sommige gamers konden deze code niet inwisselen voor de game.

Het bleek dat er een drukfout was gemaakt, waardoor sommige codes niet werkten. Mensen die getroffen zijn door de fout, kunnen contact opnemen met Nintendo. Men krijgt dan een nieuwe code om de game alsnog te downloaden. Details voor het contact opnemen met de klantenservice van Nintendo zijn hier te vinden.

Bayonetta 2 verscheen oorspronkelijk exclusief op Wii U, toen ook met een overzetting van Xbox 360- en PlayStation 3-game Bayonetta. Inmiddels werkt ontwikkelaar PlatinumGames aan een derde game in de reeks, die exclusief naar Switch komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • wow das een grote faal zeg

  • Shit happens. Het is tenminste opgelost.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren