1. Update: Starters voor achtste Pokémon-generatie zijn nep

Update: Starters voor achtste Pokémon-generatie zijn nep

Update: Helaas, de starters van de achtste generatie Pokémon die zijn uitgelekt, blijken nep. De tekenaar van de artwork liet dit weten op zijn Facebook-pagina.

Oorspronkelijk bericht:
Afbeeldingen van de starters voor de achtste Pokémon-generatie zijn mogelijk gelekt.

Deze afbeeldingen zijn verspreid op 4Chan. Op het forum zijn tekeningen te vinden van de pokémon in verschillende houdingen en met verscheidene gezichtsuitdrukkingen. In elk Pokémon-deel tot nu toe kies je aan het begin van het spel tussen een gras-, vuur- en water-pokémon en voor alle drie zijn schetsen gevonden. De gras-starter is een soort aapje die aan zijn staart kan hangen en met de punt van zijn staart een bes vasthoudt. De vuur-pokémon is een konijn met een aswolk als staart en sjaal heeft. Tenslotte is het watermonster een blauwe vogelbekdier met giftige poten.

Op ResetEra vertelt een fan dat de manier waarop de tekeningen gebracht worden erg lijkt op de lek van de zevende generatie. Vooral de ‘vertrouwelijk’-stempel is vergelijkbaar en het gebruik van verschillende soorten Japanse schrijfstijlen (Katakana en Hiragana) past bij de stijlen die ze bij de karakteristieke eigenschappen die de makers op willen roepen. Echter is het natuurlijk goed mogelijk dat deze aspecten gekopieerd werden door een trollende fan. Daarbij merken oplettende fans op ResetEra ook op dat de tekeningen veel netter zijn dan die voor Sun en Moon.

In 2017 werd aangekondigd dat de volgende Pokémon uit zal komen op de Switch. Er zijn nog geen beelden getoond van het deel en hoe het gaat heten is ook nog een mysterie, maar vorige week begon de Pokémon Company met het lokaliseren van de game. Ook zijn er geruchten dat het zich af zal spelen in een nieuwe regio geïnspireerd door Spanje of Italië en dat het gevechtsysteem op de schop gaat.

Pokémon voor Nintendo Switch staat gepland voor 2018 of later op de website van Nintendo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Misschien wel handig om de link 'Sun & Moon' te veranderen zodat we de tekeningen van de starters uit de Alola regio zien voor een betere vergelijking. Nu zien we de review van die games.  Al met al vind ik het leuke concepten. Als we dan toch mogen speculeren, dan zeg ik dat het vogelbekdier een Water/Poison type wordt. Tevens vind ik deze ook het beste concept.

 • Staat ook duidelijk "has poison spurs", zou dus niet zo heel raar zijn.

 • Ze zien er inderdaad wel tof uit, en een water poison type zou zeker mooi zijn. Wat denk je van de andere? Ik denk Fairy/Fire en misschien Grass/Normal.  We gaan het zien. En hopelijk zijn de stage 2 evoluties ook gewoon tof (dus niet net als bij Litten een toffe starter en een verschrikkelijke evolutie.

 • @AWESOMEDUDE3: Had ik niet eens gelezen. Ik ging gewoon uit van de kennis die ik van vogelbekdieren heb.  @blue_blade_3: Ik kan me wel vinden in het type van Grass/Normal omdat ik ook niet iets anders erover weet te verzinnen. De ander denk ik toch Fire/Ground. Over de evoluties hoop ik ook (natuurlijk) dat ze tof worden. Alhoewel ik geen hekel aan Incineroar heb. Had je liever gewild dat ie een Pyroar-variant ging worden? Ik niet. Die was pas verschrikkelijk.

 • @toeber,  Het design is prima, maar ik had hem liever op 4 poten gehad dan die vage animatie die Incineroar nu heeft;)  Fire/Grond ja? Dat hoop ik niet, 4x weakness tegen water is nooit goed.

 • is confirmed als fake maar wel de beste fakemons die ik tot nu toe heb gezien

 • Toch jammer, ze zagen er wel tof uit. Achja, misschien zijn de "echte" starters straks wel beter.

 • Njah in ieder geval geen voorwerpen of robots. Vind t wel toffe designs eigenlijk.

 • Dit kan wel heel goed mogelijk zijn…
  Ik zou zeggen dat ze kloppen.  Konijn is nog niet geweest, en iedereen weet tegenwoordig wel door dat de vuurstarters afgeleid zijn van de Chinese dierenriem.  Maar ik vind die vogelbekdier echt geweldiggggggg.

 • You are wrong haha.

 • I know, zag het vannacht nog.
  Maar dit zijn wel zeer goede nepperds.

 • Awesome. Biedt ook wat hoop dat we misschien toch nog dit jaar een Pokémon game gaan zien voor de Switch.

 • Al lang bevestigd als fake..  https://www.facebook.com/50shadesofHe…

 • Kunnen mensen die fake nieuws rondslingeren niet beter vliegen vangen.

 • Vind 't eigenlijk wel jammer dat ze nep zijn. Gebeurd niet zo vaak dat ik ze alledrie leuk vind xD En vooral dat konijntje is goed gelukt.

 • Nou ik had hetzelfde. Ze ogen tenminste organisch, de laatste tijd worden Pokemon steeds vaker voorwerpen of mechanisch qua uitstraling. Vink nie wat.

 • Dat is eigenlijk altijd al geweest Benjaminben. Voltorb, magnemite en porygon waren ook niet bepaald organisch. Ik snap je punt wel hoor, er zijn slechtere generaties. Maar de laatste 2 generaties vind ik toch weer best tof gedaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren