1. Geen microtransacties in Burnout Paradise Remastered

Geen microtransacties in Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered zal helemaal geen microtransacties of andere in-game aankopen bevatten.

Dat laat Ben Walke van Electronic Arts en Ghost Games weten op Twitter. De deze week aangekondigde remaster krijgt "geen microtransacties of andere betaalde content". Toen de gamepagina van het spel live ging, viel er te lezen dat er in-game aankopen in de game zouden zitten. Dit was volgens Walke een foutieve melding.

Walke laat ook weten dat de complete soundtrack van Burnout Paradise ook in de remaster zit. Vaak moeten licenties voor muzieknummers opnieuw worden afgenomen voor heruitgaven, maar EA lijkt dit dus te hebben gedaan.

Burnout Paradise Remastered verschijnt op 16 maart voor PlayStation 4 en Xbox One en komt ergens later dit jaar naar pc. De game bevat tevens alle verschenen downloadbare content, waaronder de uitbreiding die motors toevoegt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Als ze dat wel hadden gedaan, zouden ze (terecht) gelynched worden xD Ff microtransties toevoegen aan een game die ze niet had

  • Sowieso al triest dat er een nieuwsartikel geweid moet worden aan het feit dat er GEEN microtransacties oid in een game zitten…

  • Dit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren