1. Val de Skeleton Forts aan en word rijk in Sea of Thieves - Dev diary

Val de Skeleton Forts aan en word rijk in Sea of Thieves - Dev diary

In een nieuwe video toont Rare de Skeleton Forts in hun aankomende game Sea of Thieves.

Spelers kunnen tijdens de game niet alleen last krijgen van stormen op zee, ze kunnen ook deze forten tegenkomen. Boven deze locaties hangt een grote wolk in de vorm van een doodshoofd.

In een fort zijn allerlei kronkelende gangen te vinden vol met skeletten die spelers aanvallen. Na verschillende golven aan vijanden komt er een eindbaas die verslagen moet worden. Overleven spelers dit, dan ontvangen ze een sleutel om een kamer vol met schatten te openen. Er zijn zelfs meer schatten dan een piratencrew kan dragen, waardoor er keuzes gemaakt moeten worden over welke schatten meegaan en of iemand van de crew achterblijft om de rest van de rijkdommen te bewaren.

Sea of Thieves komt op 20 maart uit voor Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mooi om te zien dat de game steeds meer gevuld wordt met content. :)

  • Ga mij de 20e er aan wagen. Hopelijk is het mijn surprise van 2018. Zoals Mario and Rabbids dat vorig jaar was.

  • Kaas, wil je beloven een potje met mij en Piet S te spelen? Dat moet dolle pret worden haha.

  • Haha ja ik ga sowieso met een maat deze game doen. Maar we kunnen ook wel eens de game met zijn 4en doen. Als jullie mij je gamer tag geven van Xbox lijkt mij dat leuk idee.

  • Enerzijds is dit natuurlijk een super vette MP-game aan het worden. Echt een heel tof concept met een minstens, ogenschijnlijk, toffe uitwerking. Maar toch, ik speel zelden online en heb geen vrienden die dit met mij gaan doen. Dus ik hoop echt dat er ooit een ontwikkelaar op staat die een game als deze maakt totaal gericht op SP. Een soort Skaaaiiaaairim op zee zeg maar. Heb genoten van AC BF, maar miste diepgang en werelden die interessant zijn en lonen om te ontdekken. De beloningen in AC vind ik de meest voorspelbare en saaie beloningen ooit namelijk. Blijf duimen.

  • Voor de mensen die geïnteresseerd zijn. Je kan een editie kopen met een Totaku figuurtje.    Hopelijk komt er geen tweede Amiibo-rel.    https://content.ebgames.com.au/websit…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren