1. Neem Detective Pikachu onder de loep - trailer

Neem Detective Pikachu onder de loep - trailer

Nintendo heeft een Engelstalige trailer gemaakt voor de aankomende Detective Pikachu-game.

In de trailer zien we hoe Tim Goodman en Detective Pikachu op zoek gaan naar Tims vader en Pikachu’s herinneringen terug proberen te krijgen. Tims vader is vermist geraakt terwijl hij bezig was met een mysterieuze zaak. Zou hij ontvoerd zijn? In de trailer zien we in-game beelden van het spel. Zo zien we een voorbeeld van een puzzel en ondervragen de twee hoofdrolspelers verschillende personages. Ook horen we Pikachu’s stem en kijkt hij bovendien onder het kleed van een Mimikyu!

De video highlight een aantal dingen, zoals de plotseling agressieve pokémon in Ryme City. In de stad leven mensen en pokémon in vrede samen, maar opeens beginnen de monsters uit het niets mensen aan te vallen. Waarom is dit? Verder is de mysterieuze Mew Two van de partij. Hoe is hij verbonden aan deze gebeurtenissen en de verdwijning van Tims vader? Tenslotte wordt een aantal personages geïntroduceerd.

In Detective Pikachu zijn er geen gevechten zoals we gewend zijn van de Pokémon-serie. In plaats daarvan is het een puzzelspel dat zich toevalig afspeelt in de Pokémon-wereld. Ook kan Pikachu praten, maar alleen Tim kan hem verstaan. Ondervraag mensen, maar ook pokémon om de mysteries in het spel op te lossen.

Detective Pikachu komt 23 maart uit voor de 3DS. Bovendien verschijnt een grote Detective Pikachu-Amiibo bij launch. Deze kan gebruikt worden om 'Pika Prompts', handige cutscenes die hints opleveren, eerder vrij te spelen of opnieuw te kijken. Lees ook onze importimpressie van de eerste episode van Detective Pikachu voor onze eerste indruk van deze aparte game. Bovendien komt er een Detective Pikachu-film. Hierin vertolkt Ryan Reynolds, die vooral bekend staat om zijn rol als Deadpool, Detective Pikachu's stem. Wanneer de film uit zal komen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren