1. Wat spelen we dit weekend? - 24 en 25 februari

Wat spelen we dit weekend? - 24 en 25 februari

Wat gaat de tijd toch snel. Het voelt als gisteren dat onze wekkers vroeg in de morgen af gingen en wij nog net de tijd hadden om wat koffie naar binnen te werken voor we naar school of werk moesten. Gelukkig is het al een poosje geleden en ondertussen mogen we weer bijna uitslapen! En overdag gaan wij natuurlijk gamen. Gaan jullie ook lekker aan de slag op je consoles of pc? Laat het weten in de comments.

Jacco Peek
Ik weet het eigenlijk nog niet. Pas heb ik Bayonetta 2 uitgespeeld, en nu weet ik weer waarom die game zo ontzettend goed is. Het is zo fijn om eindelijk een strakke framerate te hebben tijdens die krankzinnige actiescenario’s, en op het kleine scherm ziet het er waanzinnig goed uit. Momenteel heb ik verder niet zoveel te spelen op de Switch, dus waarschijnlijk duik ik weer even in Call of Duty: WW2. Ik heb de game sinds de nieuwe dlc niet meer gespeeld en ik ben zeer benieuwd naar hoe de laatste paar patches de game hebben beïnvloed. Fijn weekend!

Jules Schlicher
Dit weekend breng ik bij m’n ouders door in Limburg, en ik twijfel nog of ik mijn Xbox One meeneem om daar weer even te genieten van gamen op een idioot mooi scherm, of gewoon mijn Xbox 360 daar eens aansluit en weer eens Mass Effect 2 opstart. Ik moet nog eens een minder eervolle playthrough afmaken, en dat personage meenemen naar deel drie, dus wellicht zet ik dat dit weekend voorzichtig door. Of ik werk me de pleuris aan mijn stageverslag, wat ik écht moet doen.

Martin Verschoor
Sony denkt dat Simon bij ons op de redactie zit, en dat vind ik helemaal prima. Want dat betekent dat de games die voor 'de Zijl' zijn bedoeld, bij mij binnenkomen en zo ga ik dus beginnen aan Shadow of the Colossus op PS4. Thanks Simon.

Dennis Mons
Deze week heb ik het genoegen gehad om naar Parijs heen en weer te karren om Tennis World Tour te spelen. Ik mag nog vrij weinig over de speelsessies van de game daar zeggen, maar wat het spel wél voor elkaar heeft gekregen is dat het mijn zucht naar tennisspellen weer heeft aangewakkerd. Baal er dan ook een beetje van dat ik Virtua Tennis en Mario Tennis (N64) heb weggedaan. Maar toevallig vond ik mijn Mario Tennis voor Game Boy Color wél terug... dus de helft van mijn weekend ga ik spenderen aan het zoeken naar dat verdraaide apparaat. Hoe dan ook: TENNIS!

Arran Winmai
Vorige week vertelde ik over Zombicide: Black Plague. Tegen de tijd dat ik thuis ben is hopelijk het vervolg, Zombicide: Green Horde binnen. In plaats van normale zombies zijn het nu orks die achter ons aanjagen. Zij zijn een stuk sterker dus we moeten voorzichtiger spelen. Helaas zijn de kickstarter exclusives nog niet meeverzonden, anders konden we gaan vechten met een draak!

Thijs Barnhard
Ik heb besloten dat dit weekend hét moment gaat worden om eindelijk echt aan Stardew Valley te beginnen. Die game staat namelijk al veel te lang op mijn Switch zonder dat ik het serieus een kans heb gegeven. De Switch staat sowieso wel aan want ik wil ook nog wat gaan jagen op ballonnen in Super Mario Odyssey. Sinds gisteren heeft Luigi het jachtseizoen namelijk geopend en als ik dan toch bezig ben haal ik meteen nog een paar manen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Zoals ik al had gepost bij de review van Kingdom Come Deliverance ben ik bug tegen gekomen waardoor ik de game een paar dagen laat rusten (is beter voor mijn frustraties) dus ga ik dit weekend al mijn focus zetten op Assassin's Creed Rogue.

 • Zou je niet een maandje wachten tot de remaster

 • Nee, want die ga ik niet kopen als ik hem nou nog niet had voor de ps3 dan het een ander verhaal geweest maar nu hoef ik de ps4 versie niet te hebben.

 • We gaan Lannen! CS:GO, UT99, Flatout, L4D2, Broforce, CS2D, GTA2, Open:RA, etcetc!

 • Wow man…. Ik ben 37 jaartjes oud en ging vroegah ook altijd lannen (Doom, Duke Nukem en red alert voornamelijk).  Ik speel nu al zooooo lang online maar heb nooit meer dat geweldige gevoel van een vette lanparty gehad. Dus ik ben rete jaloers op jou vet weekend. Kan geen online game tegenop.  Ik zie de eerste Unreal Tournament erbij staan en wil bijna mezelf uitnodigen. Veel in Clans gespeeld toen der tijd en met UT2k3 zelf in de top 5 van de wereld gestaan met U4E. Heerlijke game net als Quake waar je na verloop van tijd kills maakt op reflex en niet meer met nadenken.  Damn… Gevoel wat ik krijg van jou post maakt me blij. Have fun man en maak er een vet weekend van. • @ Kn4kworst:
  Aa de man die zo lekker negatief kon uithalen in bepaalde berichten…
  En… moeten we nu blij voor je zijn..?

 • Negatief? Eerlijk gezegd weet ik niet waar je het over heb. Maar als ik ergens mijn menig over gegeven heb en jij zit er mee kan me dat vrij weinig boeien.  Ow.. en niet zo stoer praten alsjeblief. Slaat nergens op.

 • Stoer over komen…Dat ben jij meestal.
  In het verleden kwam je nog wel eens heel negatief uit de hoek.
  Bij mij blijven dat soort dingen hangen en dat is mijn punt gewoon.
  Ik laat het weer los het was even een op welling.
  Sorry daar voor…

 • Kingdom Come Deliverance dit weekend, en schaatsen!

 • Vanquish via de backwards compatibilty en verder DmC laatste eindbaas verslaan.

 • Sword art online Fatal Bullet en hopelijk is een lekkere third persoon shooter.

 • @ Arran vette shit man nice

 • Thanks :)

 • ik ga rogue galaxy spelen voor de ps4 en lekker netflixen denk ik.

 • Assassins Creed Origins! speel het nu 1 weekje, heerlijke game :D

 • Cool dat boardgames ook genoemd worden :) ik ga dit weekend hopelijk weer verder met Gloomhaven.. wat een game is dat zeg!  Verder lekker jagen in Monster Hunter en B-sides van Celeste aanpakken.

 • Hier ook een Gloomhaven speler! Succes, wij zitten nog steeds erg veel in de rulebooks..

 • Gloomhaven vond ik wel erg tof, maar ik ga hem pas kopen als ik een vaste groep heb om mee te spelen. Lijkt me leuker ivm progressie

 • Werken aan mijn backlog want die is zo groot inmiddels dat je er akelig van wordt

 • Persona 5 nog steeds, veel te weinig tijd om te gamen tegenwoordig :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren