1. Commentaar - Onaangekondigde Switch-games en Skate 4

Commentaar - Onaangekondigde Switch-games en Skate 4

Het was een beetje een pruttelweekje zonder écht groot nieuws. Maar dat betekent niet dat we Commentaar overslaan, want jullie hadden genoeg te melden onder het nieuws van de week. Martin en Dennis haken deze week in op het artikel over onaangekondigde Nintendo Switch-games (die we wél graag willen spelen), de eerste trailer van de remake van Burnout Paradise én de zeer sterke geruchten dat Skate 4 dit jaar uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Haha, jammer dat ik niet wat dichterbij woon. Anders had ik zeker ff een biertje, Haarlem, en Mario Party komen combineren! ;)

 • Dan zoek je verdomme maar een keer een excuus!

 • Of jij gaat een keer richting Rickachu :P  Haarlem is gewoon ver weg. De middle of nowhere van Neder… Oh nee wacht effe ik woon in de middle of nowhere :P (toch zou ik voor geen miljoen euro weg willen uit Zeeland)

 • Ik wil dolgraag 1 remaster/remake op de Switch zien: Chrono Trigger.
  Het is een relatief kleine RPG, dus als Octopath een succes is vind ik dat Square Enix deze game nieuw leven in moet blazen en ook eindelijk dat vergeten nieuwe deel moeten maken.
  Of natuurlijk Final Fantasy 6 erop blazen, echter is die game zo groot dat het waarschijnlijk ook een HD-2D game zou worden.  En GTA op de Switch moet wel lukken tegwnoordig.  Ik wacht ook op een goede ouderwetse Mario Party game. :)

 • "Even uitstellen, zijn we goed in" - Martin

 • Wanneer komen er gesponsorde inside hardware videos !!

 • Jammer dat ze dan idd niet gewoon die Burnout Paradise ook naar de Switch brengen als je dan toch aan het remasteren bent van oude titels.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren