1. Script voor de pilot van The Witcher tv-serie is af

Script voor de pilot van The Witcher tv-serie is af

Schrijfster Lauren Hissrich is klaar met de pilot voor de Netflix-serie The Witcher.

Dit meldt zij op Twitter. Lauren Hissrich schreef ook voor de Marvel-shows Daredevil en The Defenders. Dat zij aan The Witcher werkt werd bekend in december. Ook liet ze in januari weten dat ze niet van plan zijn in de serie te filteren. Een Twitter-gebruiker vroeg zich openlijk af of de gure Middeleeuwse tijden met geweld en verdriet wel echt in volle glorie in de aankomende serie getoond zouden worden, waarop Hissrich reageerde: "Er wordt niets verwaterd. Ik geef je mijn woord."

De serie werd aangekondigd in mei 2017. Netflix maakt de show samen met Platige Image en de originele schrijver van de boeken, Andrzej Sapkowski is betrokken bij de productie als creatief adviseur. The Witcher zal niet gebaseerd worden op de games, maar verder is er nog niet veel over bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Goed nieuws. Aanvankelijk had ik er weinig vertrouwen in, maar uit haar tweets blijkt dat ze behoorlijk diep in de lore van de boeken en de games zit. Haar omschrijvingen van de personages en Sapkowski's stijl is spot-on.

  • Ben een enorme fan van The Witcher 3 en kijk dan ook erg uit naar de serie. Ik ken de boekenreeks niet, dus ben erg benieuwd welke insteek de serie zal hebben. Is hier iets over bekend?

  • Aan de gelekte intro te zien lijken ze de boeken te volgen. Die spelen zich af voor de games en draaien om een jonge Ciri. Dat tijdperk is wel zeer groot, dus ze kunnen veel kanten op.

  • Zoals altijd Eerst zien dan geloven.. had er veel meer vertrouwen in gehad als CDR erbij betrokken had geweest….

  • Als je het nou een verfilming van/serie gebaseerd op een game had geweest had ik graag de Developer zien mee werken maar aangezien dit een boek verfilming is zie ik de meer waarde van CDR betrokkenheid niet.

  • Opzich zijn Netflix series vaak goed. Zit een goed budget achter en ruime voorbereidingstijd. Ik ben heel erg benieuwd!    Deze serie en de Lord of the Rings serie moeten de komende jaren een stuk leuker gaan maken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren