1. Remasters van Turok 1 en 2 deze week nog naar Xbox One

Remasters van Turok 1 en 2 deze week nog naar Xbox One

Ontwikkelaar Night Dive Studio’s laat weten dat de remasters van Turok 1 en 2 eind deze week uitkomen voor Xbox One.

Night Drive Studios liet in 2016 al weten dat ze werken aan remasters van Turok 1 en 2. Het is ondertussen bijna twee jaar later en nu kondigen ze met een launchtrailer aan dat de games deze vrijdag al uitkomen. Wat voor aanpassingen er gemaakt zijn aan de nieuwe remasters is niet bekend, maar Night Dive Studios maakte ook remasters voor de pc en deze kregen onder andere ondersteuning voor de 16:9 beeldverhouding en verbeterde graphics, framerate, textures en AI. Bovendien zijn er nieuwe multiplayeropties, zoals de mogelijkheid om splitscreen te spelen in online wedstrijden.

De originele Turok-games kwamen uit in 1997 en 1998 voor de Nintendo 64. Ze staan bekend om de gewelddadige gameplay en in een op verzoek stelden we zelfs dat Turok: Dinosaur Hunter bekend staat als “Dom-kloon met dino’s”.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Dit wist ik helemaal niet. Heb die games plat gespeeld destijds!

 • Mooi, hoe we door Microsoft en Sony platgegooid zijn met mooie praatjes over 4K gamen, dikke televies, gave graphics…. om vervolgens te zien dat 80% van de games die uitkomen fucking remakes zijn.  Turok is cool hoor, maar ik word een beetje remake moe. Het is alsof uitgevers niet eens meer hun best willen doen…

 • Gelukkig is dit ook geen remaster van een game die een paar jaar terug op de last gen uitgekomen is. Bovendien specialiseert Nightdive Studios zich in oude pareltjes terugbrengen zoals zij dat omschrijven en maken zij geen nieuwe IP's.  Ik vind het juist heel cool dat ze weer uitkomen op de One. Alleen baal ik nu een beetje dat ik die een tijdje terug heb weggedaan.

 • Heb deze nog nooit gehad omdat ik pas in de GameCube ben in gesprongen van Nintendo dus laat maar komen heb er nu al zin in! :D

 • Die op de gamecube was ook vet! Turok Evolution was dat toch?

 • Jepp klopt Robskeee

 • Heb ze al pre-ordered!

 • Ik hoop stiekem op een remaster of compleet nieuw deel van Dino crisis. Dat vond ik eigenlijk leuker dan turok.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren