1. Ontwikkelaar verandert naam van Rune: Ragnarok naar Rune

Ontwikkelaar verandert naam van Rune: Ragnarok naar Rune

Human Head Studios, de ontwikkelaar van Prey 2 en het aankomende Rune: Ragnarok, heeft de naam van zijn aanstaande game veranderd naar Rune.

Dat betekent dat de originele Rune ook van naam veranderd, omdat er anders twee games in de serie met dezelfde naam zijn. Die game heet vanaf nu Rune: Classic.

Volgens de ontwikkelaar helpt de naamsverandering hen om de game grootser te maken, zodat men zich niet alleen hoeft te focussen op de Ragnarok-gebeurtenis in de game, al blijft dit wel de hoofdfocus.

"We zijn sinds de aankondiging van Rune: Ragnarok in augustus weggeblazen door de reacties. De game en de community zijn sindsdien behoorlijk gegroeid en daarom vonden we het tijd voor een verandering", aldus de ontwikkelaar. "We zien Rune als iets dat grootser is dan Ragnarok en de Nine Realms, daarom heet de game vanaf nu Rune."

Rune heeft nog geen releasedatum. De game moet uiteindelijk op pc verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren