1. Commentaar - The Witcher-serie, Tony Hawk en PS Plus-klappers

Commentaar - The Witcher-serie, Tony Hawk en PS Plus-klappers

We mogen wel weer spreken van een lekker weekje met leuk nieuws. Zo stippen Martin en Dennis aan dat The Witcher-tv-serie er toch echt aankomt (die overigens gebaseerd is op de boeken en niet de games). Ook zijn de voormalige skaterboys verheugd dat Tony Hawk nog steeds graag een vette skategame wil maken, (en misschien wel met de Nederlandse ontwikkelaar RageSquid) én ook blij met een aantal vette, nieuwe games die PS Plus-bezitters nu gratis kunnen spelen.

Al met al dus weer een volle en fijne Commentaar waarin we natuurlijk jullie comments ook niet vergeten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Eindelijk de nieuwe site !

 • Kan je dit wel melden dat site Beta is dat voorkomt alle gekken !!

 • Wat doen jullie met de Blockers ,helemaal geen site dan ??

 • De serie van Middle Earth gaat zich waarschijnlijk focussen op de Silmarillion, inderdaad een reeks korte verhalen. Maar wel zeer gave.  En Netflix heeft Death Note al verpest, en Anime/Manga in Live Action films hebben ook een slechte track record.
  Netflix kon dit niet verhelpen, dus mijn hoop in The Witcher is ook niet zo zeer hoog, ook al is de serie meer gefocust op het verhaal van de boeken.  Hoezo verpeste Netflix Death Note? Geen enkel thema was hetzelfde, nergens was het een psycho.thriller. Verder hielden ze dezelfde namen voor de personages aan, maar geen enkel personage leek op degene uit de manga. Ik meen het, al zouden ze een lichte sequel hebben gemaakt was die film veel minder gehaat.  Kleine edit: Ratchet & Clank op de PS4 kort noemen, maar ondertussen Quest for Booty sope noemen; misschien wel één van de kortste games ooit, haha. Verder absoluut niks mis met die game.

 • Mja Amerikaanse Anime/Manga in Live Action films hebben een slechte track record. Veel Japanse Anime/Manga in Live Action films zijn redelijk tot heel erg goed. Attack on Titan, Blade of the Immortal, Azumi, Space battleship Yamato, Casshern etc zijn toch wel heel erg het kijken waard.

 • Jullie site gaat gewoon in early access, duh. Beta's zijn zo achterhaald. Maar gaaf! Ik kijk er naar uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren