1. Vijf soundtrack cd's aangekondigd voor Zelda: Breath of the Wild

Vijf soundtrack cd's aangekondigd voor Zelda: Breath of the Wild

Er is een bundel aangekondigd voor Zelda: Breath of the Wild. De bundel bestaat uit de soundtrack die is opgesplitst in 5 cd's.

25 april komen er twee edities beschikbaar. De eerste, First Print Edition, komt met de 5 cd's, een 'play-button' met daarop de losse bestanden wordt ook nog bijgeleverd. Deze editie gaat rond de 53 euro kosten.

De regular edition moet zo rond de 50 euro gaan kosten.

De soundtrack kan je hier al beluisteren. Niet alleen de soundtrack van deze game is geweldig. Zo geeft onze redacteur Simon in een review de game een 9+. Dit hoge cijfer omdat d e innovaties die Nintendo hier durft te maken (bijna) allemaal goed uit pakken. Hyrule was nog nooit zo mooi en groots en elke game die na zestig uur nog steeds de aandacht volledig weet vast te houden, verdient alle lof. Dat is dan ook precies wat we Breath of the Wild toebedelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Ik ben een sucker voor game- en moviesoundtracks (daarom ook mijn eigen Youtubekanaal) dus mij kan dit wel bekoren. Het was zeker niet de beste muziek van alle Zelda-titels, maar voor het eerst speelde juist stilte en omgevingsgeluiden een hele grote rol. De muziek díé aanwezig was, was wel prachtig. Met als mijn favorieten: Hyrule Castle en Hateno Village! :D

 • Had botw muziek dan?

 • Are you kiding XD?? Tuurlijk had die dat, in mario odyssey heb je dat ook in Battlefield 1 heb je dat, metroid prime serie. Elke game heeft tegenwoordig soundtrack, oftewel achtergrondmuziek

 • Ik heb er anders ook weinig van gehoord. Te weinig om 5 schijven mee te vullen in ieder geval ;)

 • Het was sowieso niet het sterkste punt van de game. Alleen de trailer muziek die je nog even tijdens de credits hoort is echt fantastisch te noemen…

 • Er zit genoeg vette muziek in dit spel. Dat je het niet 150 uur lang hoort tijdens het spelen betekend niet dat het er niet is. Als je constant deuntjes hoort tijdens het spelen wordt het snel irritant. In bijvoorbeeld Fallout en TES heb je ook veel momenten van stilte. Deze momenten passen beter bij een Zelda game van deze grote.  Iedere dorp, settlement en gebied had zn eigen muziek. Meest epische track by far is hyrule castle.

 • De soundtracks in de game waren inderdaad niet al te best. Het zal best bij de game passen, maar ik kan alleen die sailcloth minigame en hyrule castle herinneren. Alle Zelda games hiervoor waren zoveel beter.

 • Alle Zelda games hiervoor hadden een soundtrack die makkelijker in je hoofd bleef hangen omdat de deuntjes vrij simpel waren.
  Dat werkte prima omdat de vorige Zelda games veel korter waren. (OoT bijvoorbeeld 12 uurtjes)  BotW is minstens 150 uur lang. Als je dan constant muziek hoort wat ook nog makkelijk te onthouden is gaat het snel vervelen lijkt mij. Ondanks dat zit er meer muziek in BotW dan in de vorige Zelda’s.  Zo valt er voor beide manieren van muziek wat te zeggen. Ik heb mij nooit aan de stilte momenten geërgerd.

 • 12 uurtjes Ocarina of Time bij je eerste playthrough… Ik snap niet dat mensen daadwerkelijk een guide gebruiken bij games. Wat is daar nou leuk aan?
  https://howlongtobeat.com/game.php?id…

 • Ookal heeft BotW een paar goede muziekjes, het is toch apart dat voor deze game een speciale soundtrack wordt uitgebracht. De game staat niet bekend om de muziek, terwijl bijvoorbeeld WW daar heel erg om bekend stond.  Ik hoef deze soundtrack in ieder geval niet;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren