1. Ontwikkelaar Fortnite wil identieke controls lay-out

Ontwikkelaar Fortnite wil identieke controls lay-out

Epic Games wil dat de controlsindeling in Fortnite: Battle Royale in elke modus hetzelfde wordt. Op dit moment is de lay-out in de save the world-modus vergelijkend van die van de battle royale modus.

Er is een verschil tussen de twee modi omdat het besturingsschema genaamd combat pro niet beschikbaar is voor de save the world modus. Dit komt omdat save the world werkt met personages die verschillende vaardigheden bezitten en daardoor een andere besturing hebben.

Het genoodzaakt wisselen tussen de twee besturingsschema’s is volgens sommige spelers onnodig uitdagend. Zo wordt op het Epic Game-forum en op Reddit al langer gevraagd naar de optie om combat pro te introduceren in save the world. Het is dus nog maar even afwachten wanneer dit gaat gebeuren.

In een mail vertelt de creative director van Epic Games, Darren Sugg aan de website Usgamer: "We werken aan eenzelfde besturingsschema voor de twee modi. Save the world modus heeft personages met verschillende vaardigheden en dus een besturingsschema dat extra knoppen vereist. Het is dus niet zo simpel als het Combat pro besturingsschema op de save the world modus plakken. Het team heeft al wat ideeën; spelers kunnen in de toekomst een update verwachten."

Het combat pro besturingsschema werd in oktober vorig jaar geïntroduceerd. Volgens Epic Games was dit gedaan om de game ‘"vertrouwd aan te laten voelen voor spelers die voornamelijk shooters spelen.’’ Dit besturingsschema is ontwikkeld om "duimen constant op de joysticks te houden, zodat je snel tussen wapens kan wisselen en snel kan bouwen."

Ben je net nieuw op Fortnite:Battle Royale? Check dan onze tips om de winst binnen te slepen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Waarom alleen op de Xbox?

  • Ja dat dacht ik dus ook… op ps4 ist niet beter ofzo

  • Misschien heeft het te maken omdat ze beiden U.S zijn en ze zo elkaar steunen ofzo…

  • Illuminati confirmed

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren