1. Grote update voor PUBG voor Xbox One gelanceerd

Grote update voor PUBG voor Xbox One gelanceerd

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft nu een grote update die gedownload kan worden. Op het PUBG-forum kan je de volledige beschrijving van alle veranderingen die zijn doorgevoerd lezen.

Een van de veranderingen is dat n et voor het begin van een potje spelers niet allemaal op dezelfde plek staan. Het plaatsen van honderd spelers op een kleine plek zorgde voor serverproblemen. Na de update worden de honderd spelers verdeeld over verschillende pre-match locaties. Daarnaast is er ook een zogenoemde Game DVR- optie. Met deze functie worden automatisch gameplay-highlights opgenomen. De optie kan aangezet worden in het opties/instellingenmenu.

Een bug is opgelost die ervoor zorgde dat spelers willekeurig werden weggeteleporteerd. Ook gaan spelers niet meer dood doordat er plots in het scherm komt te staan ‘’you died from falling’’ en vervolgens een paar meter in de lucht worden geschoten. Ook kan er nu van twee kanten door schuttingen heen worden geschoten.

Tenslotte is er een verandering doorgevoerd voor het doorsnijden van een parachutekabel. Eerst stond er de B-knop aangegeven om deze actie te voltooien, maar dat moet X zijn. Als laatste kunnen spelers de X-, Y- en B-knoppen nog steeds gebruiken wanneer ze de kaart open hebben. De PUBG-ontwikkelaars waarschuwen wel dat het nu dus mogelijk is om per ongeluk uit een vliegtuig of andere voertuig te stappen wanneer de map open staat.

Het PUBG ontwikkelings- en community team zegt in de forumpost met patch notes ook: "In de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor jullie geduld en doorzettingsvermogen tijdens de laatste paar weken. We erkennen en begrijpen volledig de uitdagingen die er waren door de grote problemen en we waarderen jullie volharding en aanhoudende ondersteuning.”

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Goede update ik heb geen lag meer en de game loopt als een zonnetje

  • Misschien handig om een linkje erbij te geven. ;)    https://forums.playbattlegrounds.com/…

  • Beetje jammer dat, om stabiliteit te verkrijgen, alle ramen zijn dichtgetimmerd. Dit maakt een huis een deathtrap, waar je niet uit kan ontsnappen, zonder helemaal de trap af te rennen. Super irritant..

  • Kansloos idd

  • Weet iemand of er nog ps4 plannen zijn? Ik ben gek op Fortnite maar pubg is volgens mij wel lekker ter afwisseling zo nu en dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren