1. Call of Duty: Black Ops 4-merchandise verschenen

Call of Duty: Black Ops 4-merchandise verschenen

Nadat we ongeveer een maand geleden nog met het nieuws kwamen dat een aantal geruchten stelden dat er met Black Ops 4 een nieuwe Call of Duty-game uit gaat komen, is er nu merchandise van de game verschenen. Op GameStop is namelijk te zien dat de retailer verschillende soorten merchandise aanbood voor Black Ops 4. Zo is er te zien dat er T-shirts voor de nieuwe Call of Duty zijn en dat de game mogelijk dit jaar uit gaat komen.

Vorige maand liet Marcus Sellars, die eerder al het bestaan van de Dark Soul-remaster lekte, weten dat Treyarch al volop aan de slag is met Black Ops 4 en dat er ook een Switch-versie uitkomt die gebruikmaakt van de HD Rumble-functie en motion controls.

Afgelopen week kwam er ook het nieuws dat de nieuwe Battlefield-game die dit jaar uit gaat komen in de Tweede Wereldoorlog zal gaan afspelen en Battlefield V heet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

  • En dan gaat deze weer terug naar een hedendaagse setting zeker aangezien men wel klaar is met die futuristische shit lol

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren