1. Nieuwe multiplayer-beelden State of Decay 2 - Trailer

Nieuwe multiplayer-beelden State of Decay 2 - Trailer

Er zijn nieuwe gameplaybeelden onthuld waarin de multiplayer-modus van State of Decay 2 goed wordt uitgelicht.

In de gameplayvideo van IGN is te zien hoe vier spelers uit verschillende klassen op pc samenwerken om zich in leven te houden gedurende de apocalypse. Ze leggen wat uit over de game, maar laten vooral de gameplay voor zichzelf spreken. De spelers looten en vechten hun weg door de wereld en proberen zo zichzelf in leven te houden.

De eerste State of Decay verscheen in 2013 en draait om een groep mensen die moet overleven tijdens een zombievirusuitbraak. Het vervolg bevat een open wereld voor maximaal vier spelers. De game speelt zich achttien maanden na de uitbraak van het eerste deel af.

State of Decay komt in mei uit voor Xbox One en Windows 10 en is een Play Anywhere-titel. Dat betekent dat één aankoop gamers op zowel pc als Xbox One laat spelen. Ook komt de game op Xbox Game Pass te staan, zodat mensen met een abonnement het spel kunnen spelen. De standaardeditie gaat 29,99 dollar kosten en een Ultimate Edition, met daarin diverse dlc-pakketten en een vroegere toegang tot de game op 18 mei gaat 49,99 dollar kosten. Prijzen in euro's zijn nog niet bekend maar zijn waarschijnlijk vergelijkbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren