1. Geen extra DVD versie van Unreal Tournament 2004

Geen extra DVD versie van Unreal Tournament 2004

Atari zal geen extra DVD exemplaren van Unreal Tournament 2004 laten drukken voor Europa. Dat meldt EuroGamer nadat ze contact hebben opgenomen met de Engelse divisie van Atari. Het bedrijf heeft nog voldoende exemplaren en zal daarom afzien van het drukken van extra exemplaren. Een woordvoerder van het bedrijf zei het volgende over de DVD versie van Unreal Tournament 2004:

"We released a DVD version of UT2004 along with the CD version on the day of release in addition to the limited edition version with headset. In fact, we manufactured more of the DVD version than the CD version so there should be no problem with supply."

In de Verenigde Staten komen er wel extra exemplaren maar in Europa moeten wij het doen met de voorraad van Atari.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Mmm, die voorraad ligt zeker in de Duitse en Engelse winkels want ik hoorde dat de DVD versie in Nederland zeer klote was. Over de limited edition maar te zwijgen…

  • Ja zeker echt gekloot jonge ik heb zelf de headset nog niet eens omdat de headset nog niet beshikbaar was, wat een gekloot zeg

  • Atari is sowieso niet goed bezig. Ze leveren andere titels ook slecht aan winkels.

  • Hier ligt helemaal niets. Enkel een stuk of 5 limited editions. die heb ik dan ook maar 1 gekocht.    Wist niet eens dat er een DVD versie van was buiten de LE versie.

  • Is wel leuk gedaan, je zit er dan maar mee.

  • Ik vind t niet zo'n leuk spel de wapens enzo liggen me niet echt geef mij maar quake 3 ^-^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren