1. Meer info over Spiderman 2

Meer info over Spiderman 2

Activision heeft wat meer informatie vrijgegeven over het spel Spiderman 2. Het spel zal op 9 juli verschijnen op GameCube, Xbox en PlayStation 2.

Het spel zal werken met een dag en nacht systeem, en sommmige levels zullen alleen 's nachts bereikbaar zijn.

Net als in Grand Theft Auto zul je in voertuigen kunnen rijden en kan je steeds uit een aantal verschillende missies kiezen.

Ook zal je je net als in het vorige deel kunnen voortbewegen door van gebouw naar gebouw te slingeren met behulp van spinrag. Ook kan je nog steeds tegen muren omhoog klimmen.

Door munten of medailles te verzamelen kan je minigames en andere onderdelen vrijspelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Rijden in voertuigen? Wat is dat nou weer voor bull… 'T is spinnemans, die heeft geen voertuig nodig.. :p  Hoop dat het webslingeren verbeterd wordt.. Dus dat je ook de mogelijkheid hebt om de stad in te gaan, om vandaar uit naar boven te slingeren.. Dat miste ik in het spel.  En hopelijk een uitgebreider combatsysteem..


 • yep ben ik mee eens cyberpunk

  Dit deel moet eigenlijk zegmaar soort gta3 stad worden met spiderman erin zodat je zo over de daken kan springen, om vervolgens te jumpen op een auto of een stuk over de weg te lopen. In de vorige delen kon je web slingeren waar je ook wou je kon zo in de lucht slingeren waar geen gebouwen waren. Het leek net of je je web aan een onzichtbaar plafon vastmaakten en daaronder slingerde. ze moeten in dit nieuwe deel zorgen dat als je in een bepaalde richting kijkt dat je dat op een knop drukt en er vervolgens een spinneweb uitkomt die op een gebouw schiet in de richting waarin je kijkt. En als je dan in het midden van de straat hangt je gauw de andere kant op kan kijken om dan verder vooruit aan de andere kant van de straat een web kan schieten op een gebouw daar en je verder slingerd net zoals in de serie.  Het zou in ieder geval veel fans blij maken.

 • Mijn interesse heeft t in ieder geval gewekt.

 • spiderman die zich in voertuigen kan voortbewegen???

  niet logisch!!

 • klinkt wel leuk,een beetje een gta kloon en spiderman in voertuigen snap ik eigenlijk ook niet helemaal…. maar ja spelen die handel

 • Wat Trazor allemaal zei.. Dat moet er echt in gaan komen…

  Als het niet in dit deel zit, dan komt het waarschijnlijk ooit wel in een ander deel.. Kunnen ze er eventueel een superhelden spel van maken met allerlei Marvel karakters.. Dat zou de echte sjit worden..

 • dat in auto's stappen zie ik ook niet zo zitten nee mar auto's ombeuken of optillen met spidy kracht wel :)

 • Misschien kan ie wel in auto's sjezen als ie gewoon Peter is. Ik snap niet waarom mensen het niet leuk vinden dat je je op meerdere manier door een stad voort kan bewegen. Is toch alleen maar realistisch?

 • Ze moeten de basis van Spidey deel 1 op de PSX/PS1 volgen en daaruit al die shit die Trazor zei erin proppen.

  Dat van de voertuige vind ik wat apart, maar kan potentie hebben.

  Bijvoorbeeld dat je als Spidey op een auto kan springen om een lift te pakken zegmaar.

 • Als het spel half zo goed is als de film, izzie van my ;).

 • hoe stap je dan in autos!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren