1. Nog meer problemen voor Infinium Labs

Nog meer problemen voor Infinium Labs

Infinium Labs, de maker van de Phantom is vandaag aangeklaagd door de ex-vice-president van het bedrijf, Terry Nagy. Op dit moment is er al een rechtszaak aan de gang tussen Infinium Labs en HardOCP en daar is een nieuwe rechtszaak bijgekomen. Terry Nagy zou 15 miljoen dollar van het bedrijf krijgen, maar vlak voor de afbetaling heeft Infinium Labs Terry Nagy gedumpt. Volgens de advocaat van Terry Nagy heeft Infinium Labs hem gewoon gebruikt:

It's very clear what happened here. Infinium used Terry, plain and simple. They used his knowledge and contacts, and even made him a corporate officer. Then, just as the payoff was about to happen, they dumped him over the side."

Infinium Labs heeft nadat ze hem hadden gedumpt zijn mobiletelefoonnummer afgesloten en al zijn Infinium e-mailadressen verwijderd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Denk dat ze dit niet lang meer zullen volhouden.

  • Het zou zonde zijn als dit een goed systeem zou worden maar zou floppen door het bedrijf er achter. Als die gasten dit echter echt hebben gedaan kan dat natuurlijk niet.

  • Begint gelijk lekker zeg…het zal me verbazen als dit goed met de andere consoles kan concurreren als het zo doorgaat…alhoewel het idee best leuk is natuurlijk :)

  • de phantom pffffffff waarom doen ze moeite om die bak te verkopen ik heb van deze ("beloftevolle";) console nog niet veel gehoord en volgens mij zal dat ook nooit gebeuren BURNNNNNNN THAT SHIT

  • Ik voorspel een vroege dood van the phantom :p

  • Leek me zoiezo niks worden dit. Hun 'launch' lijst waren allemaal oude games. Zullen vast ook wel nieuwe games voor zijn gekomen, maar ik verwachter niks van.

  • Het flopt sowieso.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren