1. Interplay bezig met toekomst: opvolger Kingpin

Interplay bezig met toekomst: opvolger Kingpin

Uitgever Interplay heeft vandaag tussen de kwartaalcijfers door een opvolger van Kingpin onthuld. Het spel staat gepland voor de Xbox en PC. Verder is het wachten op informatie, want zelfs de ontwikkelaar is nog onbekend, evenals een verschijningsdatum. Kingpin was een controversiële First Person Shooter van Xatrix Entertainment dat verscheen in 1999.

Verder had Interplay het over andere oude spellen die ze wel nieuw leven in wilden blazen, zoals Decent, Earthworm Jim, Dark Alliance en een nieuwe Fallout-titel, gelijknamig aan het spel dat eerder dit jaar voor de Xbox en PlayStation 2 verscheen. Men verwacht binnenkort dan ook de aankondiging van Fallout 3. Hopelijk snel meer over mogelijke nieuwe titels van Interplay. Binnenkort verwachten we in ieder geval meer informatie over de opvolger van Kingpin.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Een vervolg op Kingpin lijkt me geweldig. Is nog steeds een goeie shooter die voor veel technische verbeteringen heeft gezorgd in FPS land!

  • Earthworm Jim is echt zulke humor moeten ze m natuurlijk niet verneuken anders gaat er weer zo'n jeugdsentiment naar de haaien :p

  • w00t! Een van de weinige spellen die ik echt een goede opvolger gun. Echt een mega spel vond ik dat.

  • heb het spel nooit mogen spelen maar van wat ik gehoord heb is kingpin meesterlijk. soort van soldier of fortune achtige shit maar dan in tha getto. geweldig volgensmij. ga ik vrijwel zeker voor de xdoos kopen.

  • Het is Xbox ;).

    Vrijwel zeker? Eerst maar eens kijken wat er van het spel gemaakt wordt denk ik. Maar ben wel benieuwd.

  • @Terminator: Het is wel net zo grof als SOF maar het had geen GHOUL (dat je ledematen kon afschieten). Veel groffe texten & muziek. Gebouwd op de Quake2 engine maar zag er enorm goed uit door grote/mooie textures. Er was gewoon enorm veel aandacht aan besteed. Destijds heeft het nooit superveel aandacht gehad, maar Kingpin was een shooter die alles uit de kast haalde voor de speler. Zelfs nu is het nog leuk om te spelen, denk dat je hem nog kan vinden voor 5 Euro als je goed rondkijkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren