1. Fire Department 2 aangekondigd

Fire Department 2 aangekondigd

Monte Cristo Games heeft vandaag Fire Department 2 aangekondigd. Fire Department is dankzij de Franse ontwikkelaar en uitgever een groot succes in Frankrijk. Fire Department 2 zal beschikken over meer scenario's, grotere maps, uitgebreidere taken en nieuwe eenheden. Ook op technisch gebied zal Fire Department 2 er op vooruit gaan. Zo zullen er veel meer animaties zijn en de kunstmatige intelligentie van de reddingswerkers is sterk verbeterd.

Toch is de grootste verandering de nieuwe grafische engine, die speciaal ontwikkeld is voor dit spel. Deze engine kan volgens Monte Cristo als enige zo'n realistische vuur en rook effect nabootsen. Maar naast deze nieuwe engine is Fire Department 2 ook online en over een LAN te spelen.

Monte Cristo heeft voor Fire Department 2 hulp gevraagd aan de spelers van het eerste deel. Ook hebben professionele Franse brandweerlieden meegeholpen aan de ontwikkeling van dit spel. De eerste screenshots kun je in de gallery bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • ziet er goed uit hoor

  • maak dan niks

  • Ik heb zo'n gevoel dat er niet zo heel erg veel mensen lopen te springen om dit spel ;) maar ja misschien dat dit echt zo'n sleeper hit word :p

  • Nee, maar Monte Cristo heeft ook niet zo'n marketing machine. Alleen in Frankrijk is dat bedrijf echt populair, mja net zo populair als Ubisoft zal het nooit worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren