1. Star Fox 2

Star Fox 2

In Star Fox 2 zal Fox McCloud weer in zijn Arwing stappen om op ruimteavontuur te gaan. Na zijn uitstapje op de dinosaurussenplaneet in het spel Star Fox Adventures: Dinosaur Planet zullen we Fox nu dus weer in de ruimte aantreffen. Deze opvolger werd vorig jaar op de E3 voor het eerst getoond, toen nog onder de titel Star Fox Armada. Nu heeft Namco de titel echter veranderd in Star Fox 2, maar ook dit is nog steeds een werktitel.

Star Fox 2 zal een geheel ander spel worden dan Star Fox Adventures; je zult in je Arwing kunnen rondvliegen, met tanks kunnen rijden en ook nog te voet kunnen rondtrekken. Het zal echter geen plezierig tochtje worden, want de levels zijn bezaaid met vijanden die jij op jouw eigen manier het leven zuur mag maken. Dus bestook ze met geweren vanaf de grond of jaag ze achterna in je Arwing.

Je zult ook samen met een vriend in een Arwing kunnen stappen om samen een missie te volbrengen. De ene speler zal dan de Arwing besturen en de ander zal het geschut bedienen. Ook de andere twee spelers kunnen dit doen. In de Landmaster Tank zul je eveneens gebruik kunnen maken van een bijrijder. Ook hier zal deze dan schieten en zal de andere speler rijden. Er bestaat ook de mogelijkheid om allemaal een eigen voertuig nemen. In totaal kun je dus met vier spelers samenwerken om een missie te voltooien. Dit kan ook zonder dat je drie vrienden hoeft op te trommelen; dan bestuurt de computer namelijk gewoon de andere drie spelers.

Naast de teamgenoten die we al kennen zullen er ook enkele nieuwe gezichten verschijnen in Star Fox 2. Natuurlijk blijven Fox McCloud, Slippy Toad, Falco Lombardi en Peppy Hare van de partij. Helaas heeft Namco nog niets over de nieuwe personages bekendgemaakt.

Vooral in de multiplayer lijkt het spel een topper te worden. Wie wil er nou niet in een groot level met allerlei wapens en voertuigen zijn vrienden afslachten. Dit klinkt namelijk erg vermakelijk en veelbelovend. Of Namco deze beloftes waar kan maken is nog maar de vraag. Op de E3 van dit jaar zullen we waarschijnlijk meer informatie over Star Fox 2 krijgen en het spel zal vrijwel zeker speelbaar aanwezig zijn.

Namco heeft nog niet precies bekendgemaakt wanneer het spel in de winkels moet liggen. Ze blijven hier maar een beetje wazig omheen draaien. De datum die we je tot nu toe kunnen geven is het vierde kwartaal van 2004. Als de precieze datum bekend wordt gemaakt lees je dat natuurlijk hier bij InsideGamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • i love star fox, kn niet w88 op dit spel

 • Slecht opgepoetse N64 graphis….

 • In de eerste trailer zag je dat krystal (je weet wel dat blauwe fossenmeisje) in een arwing zitten lijkt me dus een goede hint ;)

 • ik weet niet of het publiek op nog een star fox game zit te wachten :s

 • Ziet er best ok uit op die screenshot, ik heb slechter van deze game gezien.

  Denk ook niet dat ze voor de graphics gaan, meer om de fun in multiplayer gaan ze denk ik werken.

  Hopelijk komt er ook een singleplayer story.

 • Ik vond de eerste delen van Star Fox fantastisch maar helaas heb ik nu zoiets van erg jammer want het lijkt nu een first/third person shooter te worden waar er 13 van in een dozijn zijn.

  Stom van Nintendo om Rare te laten gaan.

 • Is wel een leuk spel. De filmpjes zagen er goed uit. Ik kan eigenlijk niet wachten tot het eindresultaat.

 • :)

 • ik vind die graphics zo wel cool…boeie dat het hoekerig is….vind het wel een coole stijl voor die arwings. Als het spel maar vet is…:D

 • Mooi voor online??????????

  Ach,….-_-",…..dat zal denk ik een droom blijven :P

 • Lijkt me een erg leuk spelletje worden, alleen vraag ik me af of het na een tijdje niet een beetje repetetief wordt in je eentje…nou ja dan koop ik de game wel voor de multiplayer :D

 • Die co-op mode wordt goed! Deze ga ik zekers kopen.

 • kan niet w8en op deze game!!!

  …..ik vindt de plaatjes echter wel wat blocky uit zien…..

 • wat zeiken jullie over dat blokkerige, als het maar goed loopt en dope is

  ni zeike over graphics

 • true, als het spel maar goed is…ik kijk wel erg uit hiernaar, de snes vesie had ik helemaal kapot gespeeld…:D  online zal volgens mij weer via warppipe gaan ofzo iet dergelijks…

 • Dit is een screenshot van de E3 van 2003. Het spel was dan net een paar maand in ontwikkeling. Vind je het gek dat de graphics nog niet goed waren. De E3 van dit jaar zal de uiteindelijke graphics van Star Fox 2 laten zien.

 • Ja maar toch, ik bedoel al kijk je de screenshots dan is het echt N64 kwaliteit hoor.. Als Namco het hierbij laat dan verneuken ze een goede game naam en koopt niemand het, want hiervoor heb je geen Gamecube aangeschaft..

 • dat plaatje lijkt wel op LylatWars op de N64…….

 • LylatWars was cool…

 • LylatWars was cool… zeker weten, heb er echt veel mee gespeeld en bijna overal had ik zo'n medaille :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren