1. Viewtiful Joe 2 aangekondigd voor PS2 en GameCube

Viewtiful Joe 2 aangekondigd voor PS2 en GameCube

Capcom kondigt vandaag het vervolg op Viewtiful Joe aan. Viewtiful Joe 2 zal op de GameCube en PlayStation 2 uitkomen. Net als deel één zal ook het nieuwste deel weer cel-shaded zijn met een mix van twee en drie dimensionale levels. Naast Joe is ook zijn vriendin Silvia speelbaar.

Naast de speciale gaves die hij al heeft, komt er een nieuwe kracht bij genaamd Replay. Met deze gave kun je een aanval herhalen om krachtigere stoten te geven. Ook komen er nieuwe levels en veertig nieuwe tegenstanders in het tweede deel van Viewtiful Joe.

De Six Machine van Joe kan hem nu ook veranderen in een onderzeeër, kanon, racer of een boor. Het spel moet eind 2004 in de winkels liggen. Waarschijnlijk zien we meer van Joe's tweede avontuur op de E3 in mei.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Iedereen vond Viewtiful Joe deel 1 zo ontzettend geweldig, maar ik persoonlijk vind er niet zo veel aan. Aangezien deel twee waarschijnlijk op deel één gaat lijken koop ik deze game in eerste instantie niet!

  • Viewtifull joe was zo vet dat ik in eerste instantie 6 uur in bij de plaatselijk gameboer hem heb gespeelt op de dag dat ie uitkwam. Lekker verslavend

  • Waar is die verschrikkelijk brute art van GameSpot???

  • Toch wel jammer op een manier…ok een tweede viewtifull joe is leuk natuurlijk, maar volgens mij hoorde deze game origineel te blijven en zouden er geen vervolgen opkomen…aan de andere kant, wel goed dat ze een vervolg durven uitbrengen, aangezien de eerste game nou niet geweldig verkocht…

  • kiks, alleen moet zelf nog steeds deel 1 uitspelen…:(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren