1. Meer informatie en beelden van Banjo Pilot

Meer informatie en beelden van Banjo Pilot

Vandaag zijn er enkele nieuwe beelden en gegevens van Banjo Pilot bekend gemaakt. Banjo Pilot werd als eerste getoond onder de naam Diddy Kong Pilot maar omdat Rare en Nintendo uit elkaar zijn gegaan is het spel veranderd. In het spel kun je vliegen met je favoriete figuren uit de spellen van Banjo en Kazooie. Het spel kun je met drie andere vrienden tegelijk spelen en zal minstens acht verschillende personages bevatten met hun eigen kenmerken en verhalen.

Daarnaast zal het spel veel verschillende banen en powerups verwachten. Het spel moet in het derde kwartaal van dit jaar in de winkels liggen. Banjo Pilot zal ook te zien zijn op de E3. Tot die tijd moet je het even doen met de negentien nieuwe screenshots. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • chemer heeft gelijk ziet er slecht uit de,gba toont het beste zijn "kracht" in 2d

  • De kleine screens in thumb gallery zien er nog leuk uit, maar wanneer je een screen vergroot (naar ware grootte) dan wordt ik toch wel droevig. Soms vraag ik me toch al af wat de gba nou zoveel meer heeft dan de gameboy color.

  • Het ziet er idd niet uit.

  • denken ze nou echt dat deze game aan super circuit kan tippen? het ziet er te eerste niet uit en ze moeten wel iets heeeel vernieuwends hebben om deze game leuk(er dan MK:SC) te maken..

  • Ik vind het trouwens wel opvallend dat er tot nu toe meer GBA spellen van Rare zijn verschenen dan X-Box spellen… Ik ben benieuwd of Rare ook bezig is om Donkey Kong Racing (zou op de Cube verschijnen) om te toveren tot Bill Gates racing :).

  • Nee, tuurlijk zal Donkey Kong Racing niet op de Xbox verschijnen… Al die characters waren van Nintendo. Misschien met andere figuren, de icons van de Xbox.    Euh, Blinx bijvoorbeeld, en Master Chief, ofzo :D Whahaha

  • ziet er niet uit veel te blokkerig

  • Schijnt een voxel engine te zijn! Net als outcast op de pc!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren