1. Enkele nieuwtjes rond Knights of the Old Republic 2

Enkele nieuwtjes rond Knights of the Old Republic 2

De eerste details van het vervolg op Knights of The Old Republic 1 zijn bekend. Het vervolg krijgt de subtitel The Sith Lords met zich mee. Helaas is het niet mogelijk om je opgeslagen bestanden van het eerste deel terug te zetten in het tweede deel. Mensen moeten dus weer vanaf het begin beginnen.

Daarnaast is er nog een nieuwe Jedi klasse toegevoegd en zal de grafische engine van het eerste deel ook in het tweede deel gebruikt worden. Maar dat is niet het enige wat gebruikt wordt van het eerste deel. Ook personages uit het vorige deel maken opnieuw hun opwachting. HK-47 en Revan komen terug, maar HK-47 is alleen speelbaar. Ebon Hawk zal ook terugkeren. Waarschijnlijk komen we nog meer oude bekenden tegen, maar hier is nog niets over bekend.

Als laatste is er iets bekend geworden over de verhaallijn van Knights of the Old Republic 2. Jij bent namelijk een vluchtende Jedi in een slechte toestand. Jij keert weer terug naar de Republic. Jij kunt de Jedi pas over een tijdje gaan helpen. Het spel staat gepland voor februari 2005.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Zelfde engine? Is dat nou wel zo'n goed idee?

  • Hopen maar dat ie ook op de pc komt! Ik kan nu al niet meer wachten. Alleen wat ik niet begrijp… het is een heel ander verhaal, maar waarop zou je dan savegames van deel 1 nodig hebben???

  • HK-47 was een van de gaafste personages uit de game. En Revan…Tja, ik wil geen spoilers gebruiken maar als ze die erin doen kiezen ze dus automatisch voor een van de twee eindes uit het vorige deel.

  • Sounds Nice :)

  • lijkt er niet op dat we échte Sith Lords gaan ontmoeten.

    Naga Shadow (een van de eerste échte Sith Lords), Darth Bane (heeft de New Sith Order gemaakt van 1 Master, 1 Apprentice), Exar Kun (Vewy bad man), enz

  • what TheOneGamer said….

  • Super dat HK-47 er weer in zit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren