1. De toekomst van DICE

De toekomst van DICE

Enkele toekomstige plannen werden vandaag onthuld tijdens de presentatie van het jaarverslag van ontwikkelaar DICE. DICE zal als eerste Battlefield 1942: The WWII Anthology uitbrengen. Deze bundel bevat Battlefield 1942 en de toevoegingen Secret Weapons en The Road to Rome en zal aankomende zomer in de winkels liggen.

Verder heeft het bedrijf nog twee titels staan die beide in het laatste half jaar van 2004 uitkomen. Het eerste spel zal exclusief voor de PC terwijl het tweede spel exclusief voor de PlayStation 2 zal zijn. In het eerste half jaar van 2005 zal er ook nog een spel voor de PlayStation 2 en Xbox verschijnen.

Naast deze spellen heeft DICE ook bekend gemaakt voor welke platformen ze spellen gaan ontwikkelen. De Xbox, PlayStation 2, PC, Xbox 2, PlayStation Portable en de PlayStation 3 zijn de platformen waar DICE spellen voor gaat maken. Het bedrijf wil zich richten op first person shooters, actie- en racespellen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • mooi bedrijf, leveren veel goede games.

  • We kunnen dus veel van ze verw8en ;) (Nog een deluxe edition van Battlefield 1942, EA moet afkicken van het uitbrengen van deluxe editions!

  • Is Game Cube dood of wat???

  • bij veel ontwikkelaars wel, ik ben benieuwd wat ze ons gaan brengen. hopelijk wat leuke en originele games.. gaap

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren