1. NC Soft maakt nieuwe titels bekend

NC Soft maakt nieuwe titels bekend

De Koreaanse uitgever NC Soft heeft vandaag een lijst vrijgegeven van een aantal nieuwe games waar op het moment aan gewerkt wordt en die op de E3 getoond zullen worden. Het gaat om twee volledig nieuwe spellen en één uitbreiding.

De eerste titel is Tabula Rasa, over dit spel is jammer genoeg nog maar weinig bekend, maar wel is duidelijk dat we hier met een 3D MMORPG te maken hebben. De tweede titels is Auto Assault, en is wederom ook een MMO (zoals alle NC Soft spellen). Hoe deze tweede titel verder in elkaar zal steken is nog onduidelijk, er zal onder andere gebruik gemaakt kunnen worden van verschillende voertuigen. De uitbreiding is voor City of Heroes en heet City of Villains, tot in tegenstelling tot City of Heroes speel je in City of Villains de bad guy in plaats van de good guy.

Naast deze drie spellen zal NC Soft op de E3 ook nog Guild Wars (al eerder aangekondigd) en Lineage 2 (net verschenen in Korea en Amerika) tonen. Geen van alle NC Soft titels zijn ooit naar Europa gekomen (Lineage, Lineage 2, City of Heroes) en of dit bij deze nieuwe titels ook het geval zal zijn is jammer genoeg nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Allemaal goede titels, hopen dat ze ook ooit Europa berijken.

  • Niemand kent ze hier omdat ze niet gepromoot hier worden. Het zijn top games hoor, beste MMO's ter wereld is op het moment misschien wel Lineage 2, en City of Heroes moet ook heel goed zijn. Guild Wars is ook veel belovend aangezien het van de makers van Warcraft en Everquest is.

  • idd, ik heb ook nog nooi van deze titels gehoord

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren