1. Empire Earth 2 aangekondigd

Empire Earth 2 aangekondigd

Vandaag heeft Vivendi Universal het spel Empire Earth 2 aangekondigd. Empire Earth 2 is het directe vervolg op het succesvolle Empire Earth. Het tweede deel in deze reeks wordt ontwikkelt door Mad Doc Software, dit team maakte al eerder een uitbreidingen voor het originele Empire Earth en Microsoft's Dungeon Siege.

Het spel zal volledig 3D zijn, de gameplay moet echter dezelfde basis hebben als zijn voorganger. Wel zal het spel zijn uitgebreid met een hele lading nieuwe beschavingen, units en missies. Het spel is tot in tegenstelling tot zijn voorganger meer op de doorsnee speler gericht waardoor het makkelijker is voor nieuwe spelers om het spel te leren. Empire Earth 2 zal ook een groot aantal multiplayer mogelijkheden hebben, iets wat bij veel strategie spellen nog mist.

Vivendi Universul Games verwacht Empire Earth 2 in de eerste helft van 2005 naar de winkel te brengen. In ons archief zijn overigens de eerste beelden van Empire Earth 2 te vinden, bekijk deze hier. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er wel leuk uit, veel strategie spellen hebben nog niet z'n goede multi player als ze zouden kunnen hebben.

  • Empire earth was toch dat spel dat in de oudheid begint, en in de toekomst eindigt? Dat was best vet :)

  • Ziet er echt fucking goed uit voor een RTS :D:D:D

  • Wreed, empire earth vond ik de buurt van age of empires 2 komen.

    Waar was empires dawn of the modern world dan van?, het leek er erg op. Ik hoop dat de magische krachten niet wegblijven.

  • hmm deel een was wel geinig alleen de gfx stonden me niet aan dus drom heb ik het weinig gespeeld hopelijk is dat bij deze anders

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren