1. Capcom kondigt Okami aan

Capcom kondigt Okami aan

In navolging van Viewtiful Joe komt Capcom nu met Okami. In dit cell shaded spel neem jij de controle over Amaterasu, een zonnegod die op de aarde de vorm aanneemt van een wolf. De planeet heeft zowaar een probleem, de kleuren zijn namelijk verdwenen, en jij bent het aangewezen persoon om dit probleem op te lossen.

Amaterasu kan gebruik maken van speciale krachten. Deze krachten moeten echter verdient worden. Dit kan door de kleuren in de wereld terug te brengen, of naar de wensen van de bewoners aan te horen. Hoe meer mensen in je geloven (je bent immers een God), hoe meer kracht je hebt.

De visuele tekenstijl komt oorspronkelijk van Japanse kunst. Ook al wordt het een computerspel, Capcom zegt dat de kenmerken van de tekenstijl niet verloren gaan en dat de omgevingen een genot worden om naar te kijken.

Een releasedatum is helaas niet gegeven. Er zijn al wel enkele screenshots op internet verschenen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Lijkt me erg vet worden! Ben benieuwd.

  • Dit lijkt me zo'n vet spel alleen heel erg jammer dat t alleen op de ps2 komt maar ja gezien capcom huidige exclusives is er in mijn opzicht wel een grote kans dat t naar de xbox of cube word gepoort zie bijv. vj1.

  • Ik hoop wel dat het "iets" word :P    Zoals ik het nu zie is het niet meer dan een beetje troep…

  • Grappige screenies een beetje cartoon style

  • Most Wanted :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren