1. Final Fantasy XI krijgt uitbreiding

Final Fantasy XI krijgt uitbreiding

Japan en de Verenigde Staten krijgen binnenkort de uitbreiding Final Fantasy XI: Chains of Promathia voorgeschoteld. Kort nadat Square Enix de Japanse uitbreiding aankondigde werd er bevestigd dat Amerika diezelfde toevoegingen tegelijkertijd ontvangt. In Europa wachten we nog steeds op het elfde deel.

Chains of Promathia zal naast veertig nieuwe gebieden ook een vervoermiddel en kleine aanpassingen bevatten. Square liet geen verdere informatie los, wij houden je op de hoogte aangezien de uitbreiding waarschijnlijk meer bevat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • moet je hier 'extra' voor betalen? bovenop de maandelijkse kosten?

 • Het lijkt me wel leuk voor de mensen die van Final Fantasy houden maar ik heb nog nooit een deel gekocht en ik zou het ook niet overwegen…

 • Ik zag het toen straks al toen ik probeerde in te loggen bij ffxi.

  Deze herfst komt die.

 • de wijsneus die zegt dat het oud nieuws is is stom. het is pas gisteren ofzow bekend gemaakt in japan, net geen 24 uur daarna bevestigde square het voor de VS. geen oud nieuws dus houd je mond.

 • Het is niet zo, dat ik RPG's haat, want ik heb genoeg RPG's gespeeld ik bedoelde het ook niet zo van ik haat Final Fantasy ik wil alleen even duidelijk maken, dat het me niet echt een leuk spel lijkt maar ik zou het nog wel is een keer bij iemand spelen en dan kijk ik er misschien wel heel anders tegen aan :D;-)

 • FFXI is niet Final Fantasy X of X-2 of whatever, een MMORPG is compleet anders. Ik vind FF games zelf ook niet leuk, maar FFXI lijkt me dan wel weer leuk om te spelen. (Alhoewel ik sneller voor een andere mmorpg zou gaan qua reacties die ik van andere heb gehoord)

 • ik vind dit leuk nieuws, ik haal binnenkort een usa PS2 met oa FFXI en deze uitbreiding ga ik dus ook zeker halen als die uitkomt in de herfst

 • Ok hehe. Dat is duidelijke taal

 • Lineage 2 is buggy, heeft weinig content, de monthly fee is enorm, de mobs zijn weinig uitdagend en het spel zit vol met zweterige koreanen.

  Geef mij maar Everquest 2 of Star Wars Galaxies (vooral die laatste gaat "ownen" met de Space Expansion).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren