1. Colin McRae Rally 2005 officieel aangekondigd

Colin McRae Rally 2005 officieel aangekondigd

Na de melding eerder op de dag is Colin McRae Rally 2005 officieel aangekondigd. Het nieuwste deel zal een uitgebreide Career Challenge bevatten, samen met een online head-to-head modus voor acht spelers. Zowel de Xbox als de PlayStation 2 versie zullen online gaan. De nieuwe Career Challenge zal meer dan twintig rallykampioenschappen bevatten, waaronder Challenges, Cups en SuperCups. In meer dan 300 rally-races kunnen er auto's gekozen worden uit de series 4-wheel drive, 2-wheel drive, 4-wheel Classics, Super 2-wheel, Rear Wheel, Distinctive en 4x4 classics. Buiten de Career Challenge om is er onder andere ook nog de 4WD Championship.

De details zijn ook opgekrikt met een nieuwe camerastand vanuit de motorkap en een bijgewerkte camera van achter de auto, wat voor nog meer snelheid en sensatie zal zorgen. Daarnaast zijn ook de schademodellen opgekrikt. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Colin McRae ziet er helemaal te gek uit alleen ik houd niet echt van die rally spelletjes en eigenlijk ook niet echt van race games, maar ik weet zeker, dat die erg leuk is voor de lief hebber.

  • wanneer houden ze eens op met deze reeks………

  • Vind het er niet echt mooi uitzien. Het is te hopen dat dit PS2 beelden zijn anders is het wel heel lelijk.

  • Wat kraken jullie de PS2 nou af oké hij is niet zo mooi als de Xbox but who cares. Je moet altijd nog kijken hoe die speelt, voordat je conclusies gaat trekken…

  • waarom niet op de cube? :(

  • Cool is ook gewoon goed hoor. of bleef je toetsenbord haken bij de o? :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren