1. Informatie over tweede Far Cry patch

Informatie over tweede Far Cry patch

Ubisoft heeft via hun forum de eerste informatie vrijgegeven over de tweede patch van Far Cry die binnenkort verwacht wordt. De meest ingrijpende verandering is waarschijnlijk dat je 15% sneller zal rennen en een stuk langer kan sprinten.

De voertuigen zullen ook wat sterker worden, waardoor ze vooral in de multiplayer een belangrijkere rol kunnen gaan spelen. De lijst van veranderingen die Ubisoft heeft vrij gegeven is nog lang niet compleet en daarom is ook nog niet bekend wanneer we de patch kunnen verwachten. Klik hier om de lijst te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoor veel slechte verhalen over FarCry eerst leuk en dan komen er een soort van monsters en dan wordt het oer saai ofzo…

  • De singleplayer is top als je het mij vraagt, van begin tot eind van genoten, niet te lang, niet te kort en genoeg variatie. De multi player echter is iets minder mooi en krijg je na 5 minuten heel veel performance problemen, ook de pings zijn niet wat ik gehoopt had. Hopelijk gaat hier nog heel wat in veranderen. Ik zie liever technische veranderingen in de netcode en performance dan nieuwe toevoegingen.

  • Leuk, nu ik hem met veel irritatie over het checkpoint save-systeem heb uitgespeeld, komen ze met een quicksavegame functie aankakken..

    Niks mis met het spel ofzo hoor.

    Maar idd monsters zijn een beetje te veel van het goede.

  • ik vind het ook in het begin mooi, maar als je bij die monsters ben word het inderdaad een stuk minder.

  • Het kopen waard..?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren