1. DRIV3R vertraagd

DRIV3R vertraagd

De laatste tijd horen we niet veel meer van DRIV3R, Reflections heeft de datum echter drie weken verschoven. Officieel is er nog niets bevestigt maar bronnen rondom het bedrijf melden dat begin juni niet gehaald word.

Het lijkt er nu op dat het 21 of 23 juni wordt, in de Verenigde Staten welteverstaan. Het kan haast niet anders dat ook ons tijdstip zal worden verlaat. Houd InsideGamer in de gaten voor zowel informatie rondom de release date als informatie vanaf de E3 beursvloer in Los Angeles.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • das balen voor ps2, xbox en pc bezitters

 • Driv3r ownt toch niet echt een beetje saai de hele tijd in je auto rond racen. Ik geloof, dat je nu ook uit je auto kon maar, dat weet ik niet zeker. Ik vondt het spel in ieder geval niet zo oogstrelend…

 • Alweer vertraging, hij zou eerst in maart uitkomen, hoewel ik daar al niet veel van geloofde.

 • @ mago driv3r is nog niet uit dus je kunt niet/nauwelijks weten of het leuk is en of goed speelt

 • @ Terminator ik bedoelde het niet slecht ofzo als je goed leest zie je, dat ik het voornamelijk over de eerste versie van Driv3r heb en, dat vondt ik er niet echt goed uitzien…

 • voor de PSX was dat best in orde wat betreft graphics hoor. bovendien heeft dat totaal niets te maken met de huidige driver en consoles.

 • @mago : de eersre versie van driv3r bedoel je daar gewoon driver mee….  dat was op de playstation komop zeg …..

  en je kan uit je auto dat was bij deel 2 ook al zo en nu weer….

 • Ik hou mijn hart hier voor vast. Duurt te lang en de versie die ik speelde was erg erg saai…

 • Jaylee zegt het al saai saai en nog eens saai zielig in je karretje rond rijden remake van GTA alleen die kunnen ze niet bijhouden…

 • OMFG MAGO !

  Man jij bent net mun vader net zo ouderwets!

  Driver1 was op de PSX en was geweldig vor die tijd

  als je over 5 jaar GTA3 speelt/ziet zeg je ook dat geen reet aan was.

  Kom op zeg net alsof Driver een remake is van GTA eerder andersom!!


 • Ik weet niet wat jij in je hoofd haalt, want de Driv3r die nu uit gaat komen zou zeker wel een stuk minder worden als GTA: San Andreas en, dat weet ik wel zeker. Het blijft een remake van GTA, dat is gewoon zo geef het nou maar gewoon toe…

 • driver 3 wordt gewoon een erg goed spel en is zekker geen remake van GTA. zo kan je wel alle spellen gaan vergelijken.zo zijn zekker alle platform spellen een remake van mario op de nes zekker…???? Mago je hebt duidelijk weinig verstand van spellen. je zei zelf: "Driv3r ownt toch niet echt een beetje saai de hele tijd in je auto rond racen. Ik geloof, dat je nu ook uit je auto kon maar, dat weet ik niet zeker. Ik vondt het spel in ieder geval niet zo oogstrelend… ". Als je wel verstand had van spellen had je dus geweten dat je in driver 2 weld e mogelijkheid had om uit je auto te stappen. en mischien gaat rockstar wel flink op hun bek met gta san andreas want het spel wordt al te flink gehypt en er wordt wel erg veel van de makers verwacht. Ze moesten gewoon wachten tot de playstation 3 er was om een nieuwe gtauit te brengen. wat willen ze doen een extra polygoon er tussen gooien. ziten we dadelijk bij gta nr 10 of zo. nee bij driver is het wel anders die neemt nu de grote overstap naar de nieuwe consoles. Geduld hebben kan zijn vruchten afwerpen….

 • bedoelde niet nieuwe consoles maar huidige consoles maar dat hadden mensen al denk ik door lol:-)

 • @ mindgame: elk spel wordt gehypt, dat is altijd zo maar kijk nou maar eens naar Driv3r ik vindt het verdacht veel weg hebben van GTA missies doen in je auto rond scheuren je kan nu zelfs uitstappen WOW!

  beetje laat als je het mij vraagt hadden ze beter al gelijk kunnen doen (ow nee toen wou je een mannetje over rijden en ineens liep die gewoon door of met een snelle reflex langs je auto) Rockstar kan niet op ze bek gaan ze verdienen toch wel aan San Andreas er zijn zoveel nieuwe opties en het wordt zeker wel verkocht, omdat het gewoon één van de beste games in zijn genres is…  Als jij wat verstand van spellen had dan zou je dus moeten weten, dat er van GTA 3 delen zijn en ze dus niet eindeloos door kunnen gaan tot deel 10 (bij het eerste deel ooit van GTA kon je kiezen uit Liberty City, Vice City en San Andreas) Ze zijn dus bezig met het laatste deel, uit te voeren in 3d net zoals de vorige 2.

 • Hoe weet jij dat San Andreas de laatste deel is? Alleen omdat ze alle 3 steden naar 3D uitvoeren? Ze kunnen altijd nog een online versie van GTA maken, een soort MMORPG ofzo….. En laten we de nieuwe generatie spelcomputers niet vergeten die krachtigere processors hebben, wat meer mogelijkheden kan bieden voor nieuwe GTA elementen. Het GEHELE GTA serie verkocht samen wel 30 miljoen exemplaren. We zijn lang niet af van GTA na San Andreas als je mij vraagt.

 • Driver op de PSX was geniaal voor die tijd en Driv3r wordt ook geniaal!

  De GTA serie vindt ik de beste serie in het genre, maar driver (3) kun je daar niet mee vergelijken. Het zijn 2 verschillende games van 2 verschillende ontwikkelaars. Beide games zijn goed en zijn Niet met elkaar te vergelijken. En trouwens als er iets gehypt wordt zijn of hele goede games of slechtere games van ontwikkelaars die geld willen verdienen met een slechte game. Als er een soort game uitkomt volgen er meer, dat is bij elk genre zo dus nu ook weer.

 • balen dat het gecancelled is voor de cube :'(

 • Cube gaat volgens mij gewoon dood…

 • @ Mago  Wat loop jij een onzin te lullen zeg :s  Maar goed. Jammer dat het weer wordt uitgesteld. Ik kijk echt uit naar deze game, al is het alleen al om dat good old Driver gevoel weer eens te ervaren :) Ik hoop dat die heerlijke sfeer van de vorige delen ook bij Driv3r weer aanwezig zal zijn.


 • @ SlickRick  Jij wilt het oude Driver gevoel weer hebben met die weg sprintende mannetjes die door je auto heen rennen enzo Top Man.

  Dat zijn de feiten. Ga maar verder spelen met je saaie spelletje wat toch altijd een underdog blijft. (deel 2 en die eerste, voordat ik daar weer gezeik mee krijg.)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren