1. Informatie over Painkiller patch

Informatie over Painkiller patch

Op het forum van DreamCatcher heeft iemand van People Can Fly een lijst vrijgegeven met veranderingen die gemaakt zullen worden in de volgende patch. De lijst er echter nog niet compleet en de patch zal uiteindelijk nog een paar andere veranderingen kennen.

Buiten een hoop standaard bug fixes in de singleplayer en de multiplayer kunnen de fans ook warmlopen voor een nieuwe deathmatch map genaamd Cursed. Er zullen ook een aantal server opties worden toegevoegd waardoor spelers voor bijvoorbeeld een bepaalde map kunnen stemmen. People Can Fly zal ook de netcode behoorlijk gaan verbeteren de komende tijd, in patch 1.1 moeten we hier voor het eerst iets van gaan merken. Klik hier om de volledige lijst te bekijken. Zodra de patch uit is zal je hem op InsideGamer vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • tof weer een nieuwe patch voor de collectie.

 • People Can Fly en Dreamcather geven hele goede support aan de community.

 • cker mooi weer zo'n nieuwe patch!

 • Painkiller ziet er wel tof uit lijkt ook wel een beetje op Unreal met al die wapens en, dat bliksem enzo. (screenshots)

 • Ik hou hier persoonlijk niet zo van maar voor de mensen wie hier wel van houden denk ik dat het een must have is.

 • Ik dacht eerste dat gewoon alleen maar schieten is door de levels heen, al is dat wel het principe is het spel op alle manieren heel vermakelijk.

 • Ik zag hem gister op koninginnen dag in de media markt.

  Iemand speelde daar Painkiller maar ik vond hem nou niet echt leuk, de graphics waren wel mooi maar een beetje een saai horror spel je loopt bijvoorbeeld met een soort van draaiende messen voorop een metalen ehm.. weet niet en dat heb je als wapen en er lopen telkens iets van 5 skelette voor je en allemaal bloed.  Dus echt voor de Hardcore Horror fan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren