1. Nieuwe trailer voor Pokémon Let's Go-games op 16 september

Nieuwe trailer voor Pokémon Let's Go-games op 16 september

Update: nieuwe partnertechnieken, -moves en -verzorging

In de volgende aflevering van Pokénchi - 'Gathering at the Pokémon House', die op 16 september uitgezonden wordt in Japan, komt de Pokémon Company met een nieuwe trailer voor Pokémon Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee! Waar de trailer precies over gaat is nog niet bekend. In een vorige trailer werd bekend gemaakt dat Pokémon verzorgd kunnen worden in de nieuwe games.
Pokemon switch pikachu

Partnertechnieken

Ook in een eerder artikel werd bekend gemaakt dat in een nieuwe trailer van de game, Pikachu en Eevee nieuwe 'secret techniques' hebben die alleen de partner-Pokémon kunnen gebruiken. Nadat in Pokémon Sun & Moon alle 'Hidden Machines moves' waren verwijderd, gaat Pokémon Let's Go, Pikachu! en Pokémon Let's Go, Eevee! nog een stapje verder. Zo kan alleen Pikachu als Eevee deze technieken leren om te helpen obstakels in de game te overkomen.

De technieken die geïntroduceerd worden zijn: 'Chop Down'; het verwijderen van bomen op de weg, 'Sea Skim'; Surfen over water en 'Sky Dash'; sneller transporteren naar eerder bezochte steden.

speciale Partner-moves

Pikachu en Eevee krijgen daarbij ook nog allebei exclusieve moves om te gebruiken in gevechten. Naarmate het level tussen de trainer en partner-Pokémon groeit geeft de partner-Pokémon eerder aan wanneer een speciale partner-move gebruikt kan worden.

De moves van Pikachu zijn: 'Pika Papow' en 'Splishy Splash'. Pika Papow is een elektrisch-type move die krachtiger wordt naarmate de band tussen trainer en Pikachu groeit. Splishy Splash is een water-type move waarmee de tegenstander ook paralyzed kan worden.

Eevee krijgt vier verschillende partner-moves: 'Veevee Volley', 'Bouncy Bubble', 'Buzzy Buzz' en'Sizzly Slide' . Veevee Volley is een normale-type move die krachtiger wordt naarmate de band tussen trainer en Eevee groeit. Bouncy Bubble, een water-type move geneest Eevee met halve punten van de totale schade die de tegenstander heeft. De elektrisch-type move, Buzzy Buzz, zorgt ervoor dat de tegenstander paralyzed kan worden en Sizzly Slide, een vuur-type move, laat de tegenstander altijd burned achter.

Partner verzoring

Wanneer er geen gevecht plaatsvindt kan door te klikken op het partnericoontje in het menu, de trainer spelen met zijn partner-Pokémon. Door het spelen en verzorgen van de partner-Pokémon groeit de band tussen trainer en Pokémon. Door genoeg aandacht te geven aan de partner-Pokémon kunnen kleine cadeautjes en gifts verkregen worden. Wanneer de game in handheld-mode gespeeld wordt, kan het touch-screen gebruikt worden om direct te spelen met de partner-Pokémon. Hieronder volgt de trailer over het spelen en verzorgen van de partner-Pokémon.

De speciale gelimiteerde Nintendo Switch-bundel kan vooraf besteld worden en zal net als de game zelf uitkomen op 16 november 2018. De bundel bevat een speciale Switch en bijbehorende dock met Pikachu en Eevee erop afgebeeld en Joy-Cons in de kleuren van deze Pokémon. Op de Switch staat of Pokémon: Let's Go, Pikachu! voorgeïnstalleerd of Pokémon: Let's Go, Eevee!. Tot slot bevat de bundel ook een PokéBall Plus-controller.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Dus in USUM kon je heel cool op een charizard van eiland naar eiland vliegen, en nu stap je in een ballon met eevee of pikachu? Beetje jammer.

    Ik vind het erg tof dat je met zn 2e kan spelen en dat de game er zo goed uitziet, maar wat ziet het er allemaal makkelijk en erg kinderachtig uit (jaja ik snap dat Pokémon ook niet bepaald een stoere genre is, maar dit is toch wel een extra kindvriendelijke game).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren