1. Tales of Symphonia verschijnt alleen in Japan

Tales of Symphonia verschijnt alleen in Japan

Onlangs kondigde ontwikkelaar Namco aan dat het GameCube spel Tales of Symphonia ook op de PlayStation 2 zal verschijnen. Helaas voor de Europese en Amerikaanse fans van deze RPG serie zal het spel alleen in Japan verschijnen.

De GameCube versie van het spel zal op 13 juli in de Verenigde Staten uitgebracht worden. Een Europese datum is nog niet bekend.

Naast Tales of Symphonia werkt Namco aan Tales of Rebirth voor de PlayStation 2. Of dit spel buiten Japan uitgebracht gaat worden is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • een US versie is al genoeg, importeren die shit…..

 • Gelukkig gaat t alleen om de PS2 versie, en inderdaad, leuk verjaardagscadeau om te importeren..

 • Waaa! Ik schrok al :D Maar gelukkig gaat het alleen om de PS2 versie :D

 • mjah vind de titel ook een beetje fout van het artikel, maar jah het lokt wel aan tot verder lezen. Maar jah onnodig geschrokken dus, goed voor Nintendo in EU en Amerika!

 • Er staat toch echt een PS2 icoontje voor het artikel. Als je beter had opgelet was je niet geschrokken :). Wel balen voor de PS2ers schijnt een hele goeie titel te zijn, maar ik verwacht dat "rebirth" hier wel gewoon uitkomt.

 • idd, maar goed dattie nog steeds op de ngc komt, in de vs, vast ook nog wel in europa :P

 • Waarom zou de PS2 gamers balen wanneer een topspel als FF XII in ontwikkeling is? Of Dark Cloud 3?  Ze genieten nu al van FF X, FF X-2 en Dark Cloud 2.  Anyway, ik schrok ook. Mischien wel de enige CUBE rpg waar ik om geef.


 • Lol alleen in Japan .. typisch Sony ..

 • Uhm misschien zijn ze FF na deel 1389787 een keer zat? of vinden ze ToS gewoon een leuk spel? waar ze nu van genieten, genieten ze waarschijnlijk over een half jaar als deze game uit zo gaan komen niet meer van omdat ze die andere games dan al uitgespeeld hebben?

 • Eens kijken naar de verkopen naar Final Fantasy….. yep, ze zijn het zeker zat (6 miljoen van Final Fantasy X, Final Fantasy X-2 in Japan binnen een paar weken al 2.5 miljoen exemplaren verkocht…. en Amerika in één maand 3 miljoen).  Ik zeg het je…. verwacht geen super gameplay van Tales of Symphonia. Dit gaat echt geen reviews ála Star Wars: Kotor of Final Fantasy krijgen. Ik durf een wedje aan te gaan.  En laten we Kingdom Hearts II vergeten.  En als Konami nu echt besluit om Suikoden 4 uit te brengen naar Europa, hebben we weer een top rpg voor PS2 (geen FF kwaliteit maar toch een goed rpg).
 • rustig jongen, ik val jou en je ps2tje niet aan hoor.

  Het is toch altijd jammer als een goede game niet op je console verschijnt?

 • OWNED :D

 • Zo geweldig lijkt me Tales of Symphonia ook weer niet om er een kjoeb voor te kopen hoor.

 • De voice-acting is wel dramatisch gedaan voor de westerse markt…maar goed, het spel ziet er erg vet uit ;) .

 • is toch altijd jammer als een goede game niet op je console verschijnt?  Waarom zouden PS2 gamers nou balen wanneer ze meer keus hebben uit rpg's onder andere de superbekende Final Fantasy? Voor één rpg die lijkt dat het gewoon niet op kan tegen de big boys?  Final Fantasy dwaalt af…. tuurlijk, geld ook voor Zelda. Ook voor Mario. Natuurlijk zullen we weer wat verhalen horen over Zelda dit en Mario dat.


 • FF verkoopt nog steeds goed…… elke keer als mensen van FF genoeg hebben, vergeet niet dat er ook nieuwe erbij komen. Zolang Square geen foutje maakt, zal FF succesvol blijven. FF XII zal toch anders zijn dan FF X volgens Square meer in de stijl van Vagrant Story.  FF 7 verkocht 6 miljoen exemplaren voor zover ik weet. 8 en 9 ook. 10 ook. X-2 ook. De massa gaat toch voor FF. En het zal wel een tijdje zo blijven.  Het enige wat ik wil zeggen is dat ik betwijfel of Tales of Symphonia met zijn gameplay de kwaliteit van FF series gaat behalen. Het zal wel goed zijn maar ECHT GOED zoals FF? Dat betwijfel ik zwaar. Maar ja, we zullen zien. Ik zeg voorlopig NEE…. ik ben er nog steeds niet van overtuigd dat dit een SUPERspel gaat worden.


 • jammer zeg. de japanner heeft alle tales. maar sommige tales komen niet in Europa of amerika. dat vindt ik wel raar :-(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren