1. Enthusia Professional Racing aangekondigd

Enthusia Professional Racing aangekondigd

Konami heeft vandaag de ontwikkeling van een nieuw racespel bekend gemaakt. Enthusia Professional Racing zal in 2005 op de PlayStation 2 verschijnen en belooft het meest realistische racespel te worden. Het spel zal zich voornamelijk concentreren op de rijervaring. Om te winnen is dan ook een uiterst goede controle over de auto vereist, waardoor Enthusia Professional Racing erg geliefd zal zijn bij autoliefhebbers die de details, prestaties en het mechanisme van de wagens waarderen. Het realisme van het spel is te danken aan het innovatieve Visual Gravity System dat er voor zorgt dat tijdens hoge snelheden de kracht erg goed aanvoelt. Deze kenmerkende eigenschap geeft de speler dan kans om de druk die tijdens een race wordt veroorzaakt te zien en te 'voelen'.

Het spel zal meer dan honderd auto's bevatten van meer dan veertig fabrikanten, die allen nauwkeurig door het ontwikkelteam zijn bestudeerd. De wagens beloven fotorealistische te worden weergegeven en brengen ons over vele bestaande en fictieve circuits over de hele wereld. Tijdens de race kun je kiezen uit meerdere camerastanden waaronder de eerste- en derdepersoons camera, en verschillende weerseffecten zorgen voor de nodige oplettendheid.

Tijdens de race zal de speler worden voorzien van informatie over de gesteldheid van de auto, zoals de toestand van de banden. Stagegebaseerde afstemming van de auto is ook aanwezig. Enthusia Professional Racing biedt speelbaarheid voor zowel de beginner als de expert. Het spel is maximaal met twee spelers te spelen en maakt optimaal gebruik van de controller. De analoge knoppen zijn zeer gevoelig waardoor je het remmen en gas geven helemaal onder controle kunt hebben. Ook is het spel met een stuur te spelen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • mooi spelleke :)

  • Ziet er mooi uit….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren