1. Meer informatie omtrent OutRun 2

Meer informatie omtrent OutRun 2

Na de aankondiging van vorige week zijn er vandaag wat details over OutRun 2 opgedoken. Het spel zal acht gelicenseerde Ferrari auto's bevatten, namelijk de: Enzo Ferrari, Dino 246 GTS, 365 GTS/4 Daytona, Testarossa, 360 Spider, 288 GTO, F40 en de F50. Naast de eerder bekend gemaakte OutRun Mission Mode, zal het spel de modussen Time Attack en Heart Attack bevatten. Wat Heart Attack ons precies zal bieden is echter nog onduidelijk.

OutRun 2 zal 15 parkoersen bevatten met vijf aankomstpunten: Tulip Garden, Metropolis, Ancient Ruins, Imperial Avenue en Cape Way. De Xbox Live functie zal een minimum van vier spelers ondersteunen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • minimum van vier spelers ondersteunen

    Ik zal liever het maximum willen weten, zal wel 8 zijn, maar ik hoop 16 of meer!!!!

  • Wedstrijdje wie er als eerste een post onder een nieuwsbericht plaatst doen we hier niet….

  • Sommige dingen moet je met rust laten. Jammer dat er na lange tijd een deel 2 komt. Geef het dan een hele andere naam en laat Outrun met rust

  • maximum is 8 volgens Xboxarena

  • @Lildev: Met een vervolg is niets mis, zolang het maar met respect voor het origineel, en door hetzelfde team wordt gemaakt. Ik zit er al een paar jaar op te wachten tot er eindelijk een vervolg komt, en eindelijk is het zover. Nu wachten op een nieuwe Double Dragon. :D    Ff over dat Heart Attack; Volgens mij is het daarin de bedoeling een meter met hartjes van je bijrijdster vol te laten lopen doormiddel van mooie inhaalacties ed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren