1. Chatten via de EyeToy

Chatten via de EyeToy

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft een nieuwe EyeToy titel onthuld. EyeToy: Chat zal het mogelijk maken om met een ander persoon te chatten via het PlayStation 2 internetnetwerk. Het zal mogelijk zijn om met 256 mensen te chatten via tekst, met 16 mensen via tekst en geluid en één-op-één met tekst, beeld en geluid. Ook is het mogelijk om drie verschillende spellen tegen elkaar te spelen en een videomail te sturen van 30 seconden naar iemand uit je buddylist.

SCEE heeft er voor gezorgd dat EyeToy: Chat één van de veiligste manieren is om online te chatten. Elke gebruiker zal zich moeten registreren en krijgt een aparte code toegestuurd. Ook zullen er genoeg moderators aanwezig zijn om alles te controleren. De eerste screenshots van EyeToy: Chat kun je vinden in onze gallery. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • grappig bedacht, maar ik denk dat het een stuk minder leuk zal zijn als er de hele tijd van die moderators rondhangen.

  • Als er geen moderators rond zouden hangen zou de meerderheid de hele tijd met hun lul voor de eyetoy staan ;).

  • Ik chat al iets van 4 jaar niet meer.. goeie oude tijd op ICQ :D    maar goed dit lijkt me eigenlijk wel lache, lekker onderuit gezakt met je headset op de bank :)

  • Wel vet id, maar ik denk dat MSN tog iets populairders blijft :P al is het alleen maar omdat je je haar er nie voor hoeft te doen ^^

  • MSN op de xbox lijkt me beter. Komt dat eigenlijk nog uit? Ik had ergens gelezen dat de Xbox MSN gaat krijgen en dat je dan ook met mensen die achter de pc zitten kan chatten.

  • Lijkt me leuk…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren