1. December

December

Jaaaaja, de decembermaand is weer in volle vaart bezig! Dit betekent veel schijnheilige kids die zich extreem braaf gedragen, of de afwas voor paps en mams doen om zo voor Sinterklaas en Kerst veel cadeaus te krijgen van hun progressieve hippie ouders.

Ik heb deze afgelopen week, week van 5 december, veel met Sinterklaas te maken gehad (gezien het 5 december was, duh!). Wat ik een beetje jammer vind is dat het hele Sinterklaasfeest één groot Fox Kids spektakel is geworden. Het hele idee van de strenge kindervriend is weg, Sint en Piet gebruiken de roe niet meer en ze stoppen geen kids meer in de zak. Nee, waarschijnlijk heeft de Psycholoog Piet Sint overgehaald om stoute kinderen niet meer zo hard aan te pakken. Hij zal wel beweerd hebben dat deze arme kinderen een moeilijke jeugd hebben gehad en dat het niet hun schuld is, maar die van de maatschappij. Het kan ook wezen dat de Advocaat Piet de Sint heeft afgeraden om kinderen zo hard aan te pakken wegens legale redenen. Sint’s daden kunnen namelijk gezien worden als kindermisbruik en mishandeling.

Ik zou graag willen zien dat de Sint weer een kind goed aanpakt. Het was leuk geweest als hij een stoute jongen of meisje uit het publiek had gehaald, bij ‘Het feest van Sinterklaas’van Fox Kids, en hem even goed pistol whipde. Wat ook mooi was geweest, was als één van die hippie ouders, of die lame asses Ernst en Bobbie, een grote bek hadden, dat de Sint hun ook whoop ass geeft (even laten zien dat hij niet meer met zich laat spotten). Laat zien dat al die liedjes niet voor de kat z’n kut zijn geschreven. Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe verdomme! Nee, ik vind dat die kids wel eens een keer hard aangepakt mogen worden door Sint en Piet, een soort van strafweekend ofzo. Ronsel de stoute kids voor een lang weekend vol met harde taakstraffen en water en brood, of geef ze er van langs met de roe.

Verder heb ik een redelijke schijtweek gehad, was namelijk ziek en volgepropt met aspirines (vandaar misschien die ideeën over Sinterklaas). Ik was zo ziek dat ik niet eens zin had om met mijn consoles te spelen, moest ik opstaan en twee stappen zetten om de controller te pakken (hele klus als alles je zeer doet). Dus in plaats van games te spelen heb ik enkele boeken gelezen. Ja, je leest het goed: boeken gelezen. Ik heb die Harry Potter boeken maar eens een kans gegeven, wilde toch weten waar als die commotie voor is/was. Ik moet zeggen dat ik zwaar verast was over de kwaliteit van de boeken. Zelf dacht ik dat het echt kinderlijk geschreven zou zijn en dat je binnen tien bladzijden wel door had wat er zou gebeuren. Dit bleek dus allesbehalve waar te wezen, tenminste bij boek drie en vier, deze boeken zijn erg goed geschreven. Ik raad iedereen aan om ze toch eens te lezen, en niet dé man willen zijn en ze af te kraken, zonder dat je ze gelezen hebt.

Maar genoeg over mijn ziek zijn en boekenvoorkeur, even over de Kerst! Jaja, dat betekent weer dat al mijn zuurverdiende geld aan cadeautjes en kerstfeestjes opgaat voor mijn neefjes en nichtjes (kleine achtjarige ettertjes, laat ze werken!). Natuurlijk gaat er ook wat geld (wat er overblijft) naar mezelf toe. Ik heb een mentale lijst van games die ik móet hebben, zoals Mario Party 4, Kingdom Hearts en Splinter Cell (nee, die heb ik nog niet, heb ook zoiets als eten nodig en de huur is ook niet niks). Ja, december is een dure maand voor mensen, vooral ouders. Ik durf te wedden dat men met het geld wat alle Nederlanders kwijt zijn in december de hele zwerverbevolking van Nederland onderdak kan geven (tenminste, als ze het niet opmaken aan drank en drugs).

Ja, dat hele decembergebeuren is wel tof en gezellig, maar het kost je ten eerste een ‘shitload of money’ en ten tweede voelt iedereen zich in januari weer vet schuldig, dat men zoveel heeft lopen zuipen en vreten. Dus wordt januari de afval en goede resolutie/voornemens maand. Iedere hypocriet gaat dan weer naar de sportschool om zijn, meestal haar, extra pondjes eraf te trainen (drie weken later zitten ze weer als een zak aardappels voor de televisie naar het testbeeld te kijken). Nog een bekend goed voornemen is het stoppen met roken, niet zozeer omdat ze het zelf willen of om gezondheidsredenen, maar omdat ze mee willen doen in de goede voornemens rage van het moment. Nou, ik doe hier niet aan mee, ik blijf doen wat ik wil en stop ermee wanneer ik wil!

Als laatste wil ik het even over iets hebben wat mij de afgelopen maanden is opgevallen.

Het valt mij op dat het percentage fanboys de laatste paar maanden langzaam maar zeker groeit op dit forum (vele nieuwe mensen met domme console nicks, Xbox4eva bijvoorbeeld).

Over het algemeen zijn het zeer domme mensen die met leugens en halve waarheden hun console proberen te vertegenwoordigen, enkele uitzonderingen daargelaten. Over het algemeen worden ze ook snel genoeg op hun plaats gezet door iemand die wel een hoger IQ heeft dan een Zuid - Scandinavische garnaal.

Jammer genoeg zijn ze weer te dom om te zien dat ze compleet uitgeluld zijn en gaan ze dus gewoon door, dit maakt hen nog irritanter dan bijvoorbeeld Notorious (niks persoonlijks dude). Dit zijn die mensen die aankomen zetten met valse sites die beweren dat bijvoorbeeld de Xbox binnenkort zal floppen, omdat hij niet op kan boksen tegen de GameCube en/of PlayStation 2, of andersom. Natuurlijk zijn hun bevindingen gebaseerd op complete schijt, sites en “artikels” van mensen die overduidelijk super fanboys zijn, die toevallig enkele moeilijke worden kennen (wat niet vaak voorkomt). Dit zijn dezelfde mensen die gelijk pissig worden en gelijk beginnen te huilen, als iemand ze aanspreekt op een fout of onwaarheden in hun mening/conclusie. Volgens mij zijn ze ook nog maar een jaar of dertien/veertien, geestelijk een jaar of zes.

Ik wil het graag hierbij laten voor deze keer, gezien de paracetamol weer begint in te kicken heb ik niets zinnigs meer te zeggen. Dus tot de volgende keer lieve kijkbuis kindertjes, oogjes dicht en snaveltjes toe…slaap lekker.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren