1. [Update] Konami ontwikkelt Winning Eleven 8

[Update] Konami ontwikkelt Winning Eleven 8

Konami heeft de ontwikkeling van World Soccer Winning Eleven 8 bekend gemaakt. In Japan is het al weer het achste deel, dat gepland staat in augustus 2004. Verdere details over het spel zijn nog niet bekend gemaakt. In Europa heet het spel Pro Evolution Soccer, waarvan we in oktober/november het vierde deel kunnen verwachten. Rond die tijd zal er voor het eerst ook een versie op de Xbox verschijnen. Of dit deel drie of deel vier zal worden is nog niet helemaal duidelijk.

De fansite pesinsight.com beweert de eerste details over het spel te hebben. Zo zal de master league uitgebreid zijn van 64 teams naar 138 teams en zullen er echte namen in de competities van Spanje, Italië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Nederland zijn. Er zullen meer dan 200 clubs en nationale teams aanwezig zijn en er zijn meer elementen aan de master leaugue toegevoegd op het gebied van ontwikkeling en pensionering van de spelers. Bij het nemen van een vrije trap zul je kunnen kiezen welke van twee spelers de vrije trap gaat nemen. Misschien kunnen we ook iets doen met een overstapje?

Verder zijn er nieuwe modi aanwezig voor het passen van de bal en het vrij lopen van de spelers. Ook zullen er nieuwe schijnbewegingen zijn toegevoegd en nieuwe technieken om de bal te controleren. De scheidsrechters zullen op het veld te zien zijn tijdens het spel en de shirtjes zullen naar omstandigheden vies worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • PES 3 komt toch ook nog naar de XBOX

 • @ marcianno: het is nog niet duidelijk of deel 4 of deel 3 nou op de Xbox verschijnt. Wij gaan er echter vooralsnog vanuit dat het deel 4 zal zijn aangezien deel 3 helemaal opnieuw maken niet echt logisch zou zijn

 • Ik hoop ook op 4

 • Toch maar ffies duidelijk gemaakt ;) Ja het lijkt me wel, wat moeten we met zo'n oude versie.

 • Deel 4 zou wel beter zijn idd :p

 • Kan pes 3 verbeterd worden dan?? Dat spel was al retebriljant!

 • Uiteraard, in ieder geval grafisch, hoe goed het ook speelde, mooi was het niet ;) En natuulijk voor de mensen die het intereseert: Licenties :P Maar dat heb ik zelf niet nodig :)

 • zwakke punten in deel 3:

  - handsbal, je kunt niet opzettelijk hands maken maar er wordt wel (te) vaak voor gefloten.  - voordeelregel wordt slecht toegepast  - bij doeltrap wordt het veld ge-reset waardoor je niet kunt counteren.  maar ik kan niet wachten op deel 4, ik speel deel 3 nog dagelijks, imo de beste game ooit.

 • PES 3 was echt gruwelijk goed!! Ben dan ook heel benieuwd wat ze gaan veranderen en verbeteren voor deel 4. Een online functie wil ik iig!! :) Ik hoop dan ook dat de Xbox versie ook deel 4 gaat worden. PES4 op Live zou echt master zijn!! :D

 • goh! waarom verbaast me dat niet?

 • Ben het ook eens met Converge en N*E*R*D! Een betere A.I van de scheidsrechter zou ook weleens mogen. Sommige overtredingen zijn dusdanig erg dat je er niets voor krijgt en andere simpele overtredingen zijn rood waard. Vooral als je co-up met een maat doet is dit soms zwaar irri. Voordeelregel moet ook maar eens aan gesleuteld worden want die rammelt ook aan alle kanten. En ook dat automatische geren als de bal toch uitgaat gaat je spelertje er toch automatisch achteraan rennen om de bal binnen de lijnen te houden. Dacht eerlijk gezegd dat Konami dit zou verbeteren.  Tevens mag de Masterleague uit meerdere divisies bestaan die je allemaal zou moeten spelen om aan de top te komen. Vind die regionen maar niets. En masterleague met 2 of meerdere spelers zal ook erg leuk zijn.  Voor de rest is het een erg goed spel wat alle voetbalspelen overtreft.


 • @ Thanos dat automatisch achter de bal aanrennen van je poppetje kun je cancellen door tegelijk op R1 en R2 te drukken.

 • Hahahaha, daar gaat FIFA. De enige rede waarom ik FIFA zou aanschaffen was vanwege de betere graphics en de (NL) namen. Nu zijn ze op 1 front al verslagen en het andere front zal denk ik niet lang meer duren… PES serie blijft namelijk qua graphics ook niet op hun gat zitten…

 • Geen verassend nieuws..het wachten was alleen op een officiele aankondiging.  @Converge en N*E*R*D: Die voordeelregel en handsbal hebben ze in WE7 international al verbeterd en daar werkt het zeer goed. Ok de scheidsrechter is daar wel veel te streng. Je hoeft niet eens een sliding van achteren te maken voor een rode kaart. Het is heel makkelijk om kaarten te krijgen, alleen krijgt de CPU voor dezelfde overtreding vaak geel of niets.  Dat van die vrije trappen heb ik ook al ergens gelezen. Er waren al enkele fake nieuwsberichten in omloop van oa. een Frans PS2 tijdschrift. Daarin stond ook over die vrije trap. Dat je verschillende varianten kon doen etc., penalties kon je ook op verschillende manieren nemen.

  Dat er zoveel nieuwe teams zouden komen had ik niet verwacht. Ik dacht dat er maar 2 extra NL-teams bij zouden komen. Er komen natuurlijk weer heel wat nieuwe stadions, dat was ook niet verassend. En ik hoop dat ze meer licenties hebben al is dat patchen ook niet verkeerd.

  Nouja binnen een maand weten we meer:)
 • hèhè eindelijk vieze shirtjes

 • Dit heb ik nog kunnen vinden:  released on aug 5

  k.k.1 soccer game winning eleven series' newest release  * more master league teams, 64 teams -> 138 teams

  * real team names from leagues in spain, italy, england, germany, france, holland

  * a total of more than 200 club and national teams

  * more elements added to the development/retirement of master league players

  * the free kick u've all been waiting for! u can select 1 of 2 players to take the kick

  * new modes for search (through) pass and centering allowing more control to the player

  * new feint turn, ball control techniques

  * new soccer rules and game control help screens

  * friendlier pause menu with quick control view

  * referees will be seen on pitch during the game, and according to the pitch conditions, wear and tear/dirt will be see on the player's uniforms

  * editable trophy and league names

  * jfa licenced japan A team and japan under 23 team  Maar dit stond ook wel ongeveer in het nieuwsbericht
Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren