1. E3: Meer informatie over Far Cry Instincts

E3: Meer informatie over Far Cry Instincts

Er is nieuwe informatie over Far Cry Instincts vrijgegeven, de console versie van Far Cry. Far Cry Instincts zal exclusief op de Xbox verschijnen en zal gebruik gaan maken van Xbox Live. Buiten de singleplayer van de PC versie zullen er een paar nieuwe missies toegevoegd worden. Er zullen acht verschillende multiplayer modes aanwezig zijn die zowel via split screen als Xbox Live gespeeld kunnen worden.

De grote verassing is echter dat er een map editor in het spel zal zitten waarmee spelers eigen multiplayer mappen kunnen maken. Waarschijnlijk zul je mappen van elkaar kunnen downloaden en via Xbox Live tegen elkaar kunnen spelen. Far Cry Instincts zal eind dit jaar uitkomen in Europa. Op deze website zijn ook nog twee nieuwe screenshots te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • waarom staat dit onder PC? er staat doch Xbox als platform? =S

 • Waarom dan weer niet op de PS2 kut ding :@

 • - PS2 heeft slechte controller, zeker voor FPS games

  - PS2 online sucks big time

  - PS2 kan het lang niet aan

  - Far Cry is meer op het oude publiek gericht en dus eerder Xbox, en niet alle kleine kindjes met hun PS2.

 • Dat zijn jou meningen Sander dat zijn geen feiten. Als Ze het vanaf de grond af opbouwen kunnen ze echt wel wat van maken. Alles kan zolang de developers ook alles eruit halen en gebruiken. Kijk maar naar Killzone.

 • Hmm, wel heel cool als je zelf multiplayer maps kunt ontwerpen en uitwisselen via Live. Deze houden we in de gaten!

 • De grote verassing is echter dat er een map editor in het spel zal zitten waarmee spelers eigen multiplayer mappen kunnen maken. Waarschijnlijk zul je mappen van elkaar kunnen downloaden en via Xbox Live tegen elkaar kunnen spelen

  Zelf maps maken op de Xbox?? en dan op de harde schijf zetten?? Zal erg leuk worden als ze da doen!!!

  Maar eerst zien dan geloven!!!

 • Killzone ziet er mooi uit door de nieuwe technologie die Guerilla ontwikkeld heeft. Waarom denk je dat Sony geïnteresseerd is in Guerilla? Niet alleen door Killzone maar ook door de technologie.  Killzone is de enige PS2 spel die de speciale technologie gebruikt. Dus andere spellen PS2 spellen kunnen daaraan niet tippen (racers tel ik niet mee want zij hebben geen complexe graphics).  Far Cry gaat verder…… het maakt vooral indruk door de weide open landschappen die nieuwe gameplay mogelijkheden bied, iets wat Killzone niet heeft - waarom denk je dat de achtergronden in Killzone mistig is? Zou PS2 die weide landschappen kunnen tonen?


 • Ik vind eigenlijk dat er té veel FPS verschijn op L!ve, beter gooien ze er eens wat andere games op…

 • Ik speel eigenlijk alleen voetbalgames en racegames op de console..en dat kan het beste op een PS2..verder is de PC beter. En dat de PS2 voor kids is dat is grote onzin. De meeste mensen met een PS2 hebben die al veel langer dan Xbox beziters. De Xbox is pas gaan verkopen toen die afgeprijst werd voor de kindjes;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren