1. E3: The Last Job aangekondigd

E3: The Last Job aangekondigd

Acclaim kondigde vandaag The Last Job aan. Een spel waarin het draait om misdaad, wraak en inbraken. In The Last Job speel jij de bad guy en is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld buit te maken en andere misdrijven te plegen. Je krijgt te maken met bewakers, politie en zelfs S.W.A.T. teams zitten je op de hielen.

Inbreken is niet het enige waar het om draait in The Last Job. Je zult ook af moeten rekenen met andere gangsters en de good guys af moeten schudden. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je bent lid van een bende van totaal 4 goed uitgeruste bandieten die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

The Last Job zal op alle consoles uitgegeven worden, wanneer dit zal gebeuren heeft Acclaim helaas nog niet precies bekend gemaakt. Het enige wat Acclaim los liet was een datum ergens in de lente van 2005.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Klinkt cool. Maar hopen voor akklaim dat ie ook goed is. Want die gasten zijn bijna failiet ofzo.    Maar klinkt wel cool. Ennuh dat online gedeelte klinkt ook cool.

  • Klinkt zeker wel cool ja :D

  • Acclaim heeft wel aardig wat goede spellen in de planning staan al zeg ik het zelf …    ennuh online gedeelte? Dat team van 4 is gewoon single player maar jij kan hun dingen laten doen enzo :) gewoon team play enzo weetje :) maar zal ook wel co-op mode in komen misschien horen we 1 dezer dagen meer :).

  • Hmmmzz…. is wel leuk maar ik ga em niet kopen of iets denk ik

  • Klinkt leuk, nu nog een leuke uitwerking!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren