1. E3: Outlaw Golf 2 details

E3: Outlaw Golf 2 details

Vandaag is de eerste informatie vrijgegeven van Outlaw Golf 2, het golf spel met een opvliegend karakter. Het eerste deel werd goed ontvangen en dat was genoeg reden voor Hypnotix om er een vervolg aan te breien.

Outlaw Golf 2 zal wederom de meest waanzinnige karakters hebben zoals zijn voorganger, van rappers die denken dat ze rappers zijn tot rasechte criminelen. Het spel zal in totaal acht verschillende golfbanen hebben, ieder baan met verschillende weersomstandigheden. Drie golfbanen uit het eerste deel zijn aangepast en zullen hun opwachting maken in het vervolg. Zoals ieder sportspel kan je een tournament spelen, maar ook een doodsimpele wedstrijd. In totaal zal Outlaw Golf 2 dertien verschillende speelmodi hebben, naast de standaardmodi heb je bijvoorbeeld ook de optie om Baseball Golf te spelen.

Het unieke aan Outlaw Golf was de toevoeging van zelfbeheersing voor de karakters, hoe beheersder zij zijn, hoe beter ze spelen. Maar mochten ze geïrriteerd en hun zelfbeheersing verliezen, dan zullen ze steeds slechter schieten. Daar komt nog bij dat je dan ook het onverwachte kan verwachten, zoals bijvoorbeeld een flinke knokpartij tussen jou en je caddy. In het vervolg komt dit hele gegeven weer terug, wat gegarandeerd op je lachspieren zal werken. Een nieuwe toevoeging voor het zelfbeheersingssyteem is de mogelijkheid om met golfkarretjes tegen elkaar te racen op de golfbaan.

Nieuw voor de Xbox is de optie om over het Xbox Live netwerk met maximaal vier vrienden een balletje te slaan, tevens krijg je nu de mogelijkheid om je score op het netwerk te zetten op een daarvoor bestemd scorebord. Outlaw Golf 2 wordt door Take 2 uitgegeven onder het GlobalStar label en komt in oktober dit jaar op de Playstation 2 en Xbox uit. Bekijk tevens de nieuwe Xbox screenshots van Outlaw Golf 2 in de screenshot galerij.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Deel 1 nooit gespeeld, maar blijkt wel lollig spelletje te zijn… Realistisch golfen met een flinke dosis humor, kan nooit verkeerd zijn.. :p

  • ik heb ook nog nooit gespeeld maar ziet er wel lache uit heb trouwens wel wat gehoord van deel 1

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren