1. E3: Nieuwe beelden van Mario Tennis

E3: Nieuwe beelden van Mario Tennis

Nintendo heeft tien nieuwe afbeeldingen van Mario Tennis voor de Nintendo GameCube vrijgegeven. De afbeeldingen vind je hier.

Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Donkey Kong, Bowser, Peach, Yoshi, Shy Guy, Koopa Troopa en nog vele andere karakters nemen het tegen elkaar op in het "Mushroom Kingdom Tennis Tournament".

Elk karakter heeft zijn eigen unieken functionaliteiten. Zo kunnen Bowser en Donkey Kong gigantisch hard meppen en is Shy Guy met de "Tornado Returns" een goede verdedigende speler.

Door wedstrijden te winnen speel je nieuwe karakters, banen en trucs vrij. Mario Tennis komt in 2005 uit, een exacte datum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Conkert Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roy Abbink. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In deze stad studeer ik 'Communication & Multimedia Design' aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Mensen kennen mij mogelijk van InsideGamer (waar ik dezelfde nicknaam heb). Ik werk bij InsideGamer als ontwerper en af en toe schrijf ik ook nog eens een stukje.

Reacties

 • Echt een super game is dit, nog even wachten en dan is ie van mij

 • Goddamn 2005 pas? Het spel is al 2 jaar in ontwikkeling. Maarja zolang het maar qualiteit wordt.

 • Hopelijk hebben ze de normale tennisbanen ook in het spel gelaten, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan. Ik vond die bonusstages in de N64 versie ook al niks met al die frutsels op de banen. Hier zie ik het weer, hopelik legt Nintendo niet de nadruk op deze manier van tennissen.

 • Idd, het moet wel tennis blijven. Als dit deel netzo mooi wordt als op de n64 ben ik al dik tevreden.

 • Ja die banen zijn leuk maa het moet wel leuk blijve dus gewone tennisbanen

 • Als ik dit allemaal bekijk dan ben ik bang dat het helaas een party game wordt net als mariokart DD. Ik persoonlijk vond de N64 versie beter.

 • Mario Tennis op de N64 ownde uber hard.

  Lekker met 4 maten en wat bier mario tennis doen

  HMmmmm kan niet wachten

 • moooooooooooi, moet ff twintig baantjes gaan regelen om al dit moois te kunnen kopen, deze e3 is zooo veel beter dan de vorige zeg

 • "Mario Tennis op de N64 ownde uber hard"  "Praat" eens normaal joh…gewoon lachwekkend als mensen zulke taal gebruiken…

 • Lol dit spel ziet er wel leuk uit ga is ff kijken naar de screenies.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren