1. E3: Nieuwe details Gran Turismo 4

E3: Nieuwe details Gran Turismo 4

Sony heeft zojuist nieuwe details rondom Gran Turismo 4 bekend gemaakt. Het spel zal uiteraard op de E3 getoont worden, maar er zijn nu alvast enkele details bekend gemaakt.

Zo zijn de diverse modi die het spel zal bevatten bekend gemaakt. Opmerkelijkste zijn de GT Photo Mode en natuurlijk de GT Online Mode. Daarnaast zullen bekende modi hun opwachten maken, zoals de GT Arcade Mode en de GT Career Simulation Mode. Of de nieuwe functies op de E3 getoont zullen worden, is onduidelijk.

Het spel zal daarnaast ruim vijfhonderd verschillende auto's bevatten, waarvan er ruim honderd speelbaar zullen zijn op de E3. Tevens zullen er bijna honderd verschillende banen in de volledige versie zitten, waarvan we er acht kunnen bewonderen op de E3.

Sony heeft tevens enkele nieuwe screenshots beschikbaar gesteld, die je hier kunt bewonderen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ziet er gruwelijk mooi uit! Vraag me af wat dat Photo mode precies is, zal wel iets met replay enzo te maken hebben. Check die 2e screen trouwens, echt supergetailleerd!! :)

  • ik hoop eigenlijk wel dat de Heat waves of hoe je die noemt terug komen in GT4 kep ze namelijk nog op geen van de vids of screens gezien.. ook niet in Prologue :( zul je zien hebben ze dat er uit moeten laten om de game nog meer te optimaliseren.. die motion blur is super tho.

  • Zijn volgens mij geen ingame beelden dit

  • GT Photo Mode, is dat net zoiets als ook al in SegaGT zat, is wle grappig overigens.

  • jah ik sta te kijken man!! dat een PS2 dit kan..nouja GT3 was ook al vooruitstrevend dus waarom niet

  • Is niet leuk Gran Turismo blijft veel van hetzelfde en maar herhalen :s

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren