1. E3: Eerste beeldmateriaal God of War

E3: Eerste beeldmateriaal God of War

SCEA Santa Monica Studios, de makers van de serie Twisted Metal, zijn bezig met God of War, een exclusieve titel voor de PlayStation 2. Vandaag zijn de eerste screenshots van het spel verschenen, inclusief een fact sheet.

In God of War speel jij Kratos, een Spartaanse soldaat in ruste. Je wordt bezeten door Ares, de God van de oorlog. In het begin vindt Kratos dit niet zo erg, maar op een gegeven moment wordt het de arme man teveel en gaat hij op zoek naar Ares, om deze te vermoorden. Echter, de enige manier om Ares te vermoorden is door Pandora's Box te vinden, welke natuurlijk niet makkelijk te verkrijgen is.

Het spel speelt zich voor het grootste gedeelte af in een flashback van ongeveer drie weken terug. In God of War kan je zelf je speelstijl bepalen. De gameplay is voornamelijk hack & slash, dit zal echter ook afgewisseld worden door puzzels. Uiteraard zal dit alles in een Griekse setting plaatsvinden. Je kan dus Medusa's, Cyclopsen, Minotaurussen en Harpijen als vijanden verwachten.

God of War kunnen we begin 2005 verwachten. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Vind het er matig uitzien.

  • hoe kan je nou enthousiast worden van deze game als je al die andere dingen ziet, dan kan deze game misschien wel leuk zijn geweest een ajar geleden ( net als mark of kri 2 ) maar ze moeten wel met iets heeeel vernieuwends komen om al die andere shitload aan games te overtreffen, zoals ( ff simpel voorbeeldjes) mario tennis, halo 2, mgs 3 en acid, zelda (!!!!) etc.etc.

  • Stond in de OPM2 al 1 á 2 maanden geleden als preview dus zo nieuw is het niet ;).

  • Omg wat een saai spel matige grapichs en de gameplay lijkt me ook niks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren